Vinn luksusopphold på Gran Canaria!

Avsluttet: Canariajournalen arrangerer påskekonkurranse i samarbeid med Norsk Boligformidling. Premien er en ukes gratis leie av en stor luksusvilla i et av Arguineguíns fineste strøk. Premieverdi: 2495 euro.

Vinneren får bo en uke i denne flotte luksusvillaen på 745 kvadratmeter, som er delt inn i to leiligheter med til sammen 15 sengeplasser.

Svar riktig på de åtte spørsmålene i Canariajournalens konkurranse innen klokken 16 fredag den 13. april 2012, og du blir med i trekningen om å vinne en ukes opphold i Royal Palace sommeren 2012, en luksusvilla i exclusive-serien til Norsk Boligformidling.

Villaen har syv soverom og ligger i Arguineguín sør på Gran Canaria.

Premien har en verdi på 2495 euro, og leveres av Norsk Boligformidling.

Feriedrøm

Drømmevillaen ligger i det eksklusive boligområdet Loma Dos, like utenfor Arguineguín sentrum. Den har to boenheter.

På hovedterrassen er det oppvarmet basseng, jacuzzi, utendørs dusj, toalett og utekjøkken. Utsikten over havet er spektakulær.

I underetasjen er det privat spaområde med jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, dusj og toalett. I tillegg er det en garasje på 60m².

En luksusbil av typen VW Touareg står til fri disposisjon under oppholdet i villaen.

Slik deltar du

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å registrere deg som tilhenger på Canariajournalens facebookside (klikk ”Liker”), svare på spørsmålene nedenfor, og sende svarene til e-postadressen redaksjonen@canariajournalen.no.

Skriv ”Påskekonkurranse 2012” i meldingsfeltet. Husk også å skrive fullt navn, adresse, telefonnummer, epostadressen som du er å treffe på, og navnet på din facebookprofil.

Her er et hett tips: Svarene på alle spørsmålene finner du på Canariajournalen.no!

Spørsmålene

1. Kanariøyene er Europas sydligste punkt, og ligger i Atlanterhavet, på samme breddegrad som Vest-Afrika. Hva heter de syv største Kanariøyene?

2. Landskapet på Gran Canaria er utrolig vakkert og variert, og de vulkanske fjellene byr på mange flotte skuer. Hva heter Gran Canarias høyeste punkt?

3. Du kan velge og vrake i fornøyelsestilbud på Gran Canaria. Et av de mest populære, som i mars 2012 fikk sin besøkende nummer 12 millioner, er parken hvor du kan du se show med rovfugler, eksotiske fugler og delfiner. Hva heter parken?

4. På Gran Canaria fins det mange staselige kirker. Hva heter katedralen som ligger i bydelen Vegueta i Las Palmas?

5. Urbefolkningen på Gran Canaria var dyktige håndverkere. Hva heter kvinnefiguren som de fremstilte i leire, og som dagens håndverkere fortsatt lager i diverse varianter?

6. I hvilken by/kommune på Gran Canaria ligger de fantastiske grottene Cenóbi de Valerón, som ble brukt av urbefolkningen?

7. Fiestaer hvor de forskjellige byenes skytshelgener hedres, foregår på Gran Canaria gjennom nesten hele året. Under fiestaene arrangeres ofte en ”romeria”. Hva er en “romeria”?’

8. Kanarisk mat og drikke byr på flere kulinariske høydepunkter. Hva heter en av de viktigste bestanddelene i mange kanariske retter, med røtter fra urbefolkningens tid, og fremstilt av malt hvete eller mais?

Frist

Fristen for å svare på konkurransen er klokken 16 fredag den 13. april 2012. Trekningen skjer innen søndag 22. april.

Vinneren kontaktes direkte og annonseres på Canariajournalen.no i løpet av 14 dager etter at trekningen er foretatt.

Ansatte i Canariajournalen, Norsk Boligformidling og assosierte selskaper, og ansattes familiemedlemmer, kan ikke delta i konkurransen.

Norsk Boligformidling

Bildet viser utsikten fra premievillaen Royal Palace.