6. beste tid på rally-shakedown i dag for Eyvind Brynildsen

Det norske rallyteamet Eyvind Brynildsen og Torstein Eriksen kjørte inn til 6. beste tid under europacup-rallyet Rallys Islas Canarias i dag i sin Ford Fiesta RS, både på shakedown og i kvalifiseringen.

Nikolay Gryazin var raskest både i kvalifiseringen og shakedown i dag. Foto: ERC

De var 3,2 sekunder bak U28-føreren (under 28 år) Nikolay Gryazin under shakedown, som hadde best tid både der og i kvalifiseringen. Ikke så verst, uttalte Brynildsen etter målgang.

Det svenske laget Tom Kristensson og Henrik Appelskog i ADAC Opel junior var et stykke ned på listen med 30.plass totalt på shakedown, og 7. plass i RC4-gruppen.

Kvalifisering og shakedown ble kjørt i Ingenio og Telde på Gran Canaria. 

Selve rallyet starter i Valsequillo klokken 10.08 i morgen, fredag, og kjøres over to dager i flere kommuner på Gran Canaria.

Rally Islas Canarias Trofeo El Corte Inglés er et asfaltløp som i år blir arrangert for 42. gang med over 90 deltakere fra  mange nasjoner. 

Tidligere år har nordmennene Andreas Mikkelsen og Mads Østberg gjort seg sterkt bemerket i rallyet. 

Rally Islas Canarias blir kjørt i kommunene Ingenio, Telde, Valsequillo, San Mateo, Artenara, Arucas, Moya og Gáldar på Gran Canaria. Nytt av året er at en spesialstrekning i bygatene i Las Palmas blir kjørt to ganger i stedet for en gang.

Rallylenker

www.rallyislascanarias.com

Program

Kart

Tags