ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 01. MARS 2018 - SIST ENDRET 02. MARS 2018
Denne bygningen i Playa de Mogan har nå ferieleiligheter som leies ut av hotellkjeden Cordiall etter å ha stått tom og uferdig i årevis. Foto: Hugo Ryvik
Denne bygningen i Playa de Mogan har nå ferieleiligheter som leies ut av hotellkjeden Cordiall etter å ha stått tom og uferdig i årevis. Foto: Hugo Ryvik

Mislykket luksusboligprosjekt i Playa de Mogan er blitt del av hotellvirksomhet

Hotellkjeden Cordial åpnet i dag dørene på Cordial Muelle Viejo helt nede ved stranden i Playa de Mogán. Bygningen skulle bli luksusboliger, men ble aldri godkjent av myndighetene.

Misslyckat lyxboendeprojekt i Playa de Mogan har blivit en del av hotellverksamhet

ANNONSE

Nå har Cordial bygd den om til 22 luksusleiligheter med to soverom som skal leies ut til turister. Cordial har fra før et stort firestjerners hotell og et leilighetshotell i Playa de Mogan.

Hver leilighet har angivelig kapasitet for opptil seks personer. Det fins en stor garasje, to solarium, et badebasseng, og direkte adkomst til stranden.

Kilder i eiendomsbransjen har informert Canariajournalen om at flere skandinaver betalte inn store summer for leiligheter i bygningen, som hadde navnet La Jacaranda, men aldri fik flytte inn. Årsaken skal ha vært at den ikke var bygd i henhold til planene, og derfor ikke ble godkjent av myndighetene.

Nå har Cordial angivelig kjøpt ut eierinteressene før de startet ombyggingen.

ANNONSE

Stephen Brandt-Hansen og Bjørn W.W. Jørgensen spiller i Argüineguin

24.10.2019 18:00 - 24.10.2019 20:00

Stephen Brandt-Hansen og Bjørn W.W. Jørgensen åpner høstes konsertsesong på Sjømannskirken i Arguineguin
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE