ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 27. MARS 2018
Ordfører Onalia Bueno legger ned grunnsteinen. Selskapet som har fått byggekontrakten deltok også i den symbolske handlingen. Foto: Mogan kommune
Ordfører Onalia Bueno legger ned grunnsteinen. Selskapet som har fått byggekontrakten og andre kommunepolitikere deltok også i den symbolske handlingen. Foto: Mogan kommune

Grunnsteinen er lagt i Puerto Ricos fritidspark

Ordføreren i Mogan kommune, Onalia Bueno, la i går, mandag 26. mars, grunnsteinen til arbeidene i en ny fritidspark som skal bygges under motorveibroen i Puerto Rico sørvest på Gran Canaria.

Grundstenen lagd i Puerto Ricos fritidsanläggning

ANNONSE

Parken skal være ferdig om cirka sju måneder og har et budsjett på 1,2 millioner euro som betales med kommunens egne midler.

Cirka 2000 innbyggere bor i dette området av kommunen, som ble bygd opp som et rent turiststed på 1970-tallet.

Dette er den første rekreasjonsparken i Puerto Rico. Den skal ha en lekeplass, idrettsområder, hundepark og hvileområder. Tomten er på 10 000 kvadratmeter og ligger mellom boligområdet Motor Grande og turistområdet i Puerto Rico.

Parken skal ha en kafeteria, et multifunksjonelt klasserom og trimapparater. Det blir også laget en parkeringsplass.

Les også

Mogan kommune skal bygge rekreasjonspark i Puerto Rico

ANNONSE

Kultur-, musikk- og solidaritetsfestival i Agaete

23.08.2018 08:00 - 26.08.2018 21:30

KULTUR: Bioagaete Festival Cultural Solidario er en festival som samler flere aktiviteter for folk i alle aldere i naturparken Tamadaba i Agaete på Gran Canaria
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE