For mye sminking og for lite fising

SIKKSAKK OG SIDELENGS: Vil du vite hva som er feil med vår vestlige verden? Jeg skal fortelle deg hva som er feil: For mye sminke og for lite fising.

Forskning påpeker at det er sunt å lukte fis. Foto: Creative Commons-lisens/Todd McCann

Dette problemet gikk først opp for meg da jeg leste en forskningsrapport som påpekte at det er sunt å lukte fis.

Dette er ikke noe jeg bare finner på, selv om jeg vet at det høres sånn ut.

Det som er sunt, er å lukte sin egen fis. Og det er ganske logisk: Veldig mange av våre moderne sykdommer starter i tarmen og hvis noe er galt, slippes de dårlige nyhetene ut som illeluktende gass.

Tarmen skriker: ”Her er noe galt!!! Hvis du bare lukter etter, så forstår du hva det er.”

Nesa skjønner ingenting. Den bare lager rynker av lukta, men hjernen vår, som er like avansert som den beste computer, sier:

”Her er det et problem i tynntarmen, vi må justere syra i magesekken.”

Fising er naturlig og sunt! Men alt for mange damer holder den inne. De er redd for fis, men ikke for sminke.

Å smøre inn kroppen med giftige kjemikalier er IKKE sunt. Jeg snakker om kjemikalier du finner i kremer, såpe og deodoranter.

Hverdags-sminke er et konsept for idioter. Selvfølgelig, er du prostituert så er det viktig å se så tiltrekkende som mulig ut.

Men hvis du bare skal på jobben eller i butikken - og ikke har tenkt å ha sex med tilfeldig forbipasserende - hva er vitsen?

Mange damer bruker en formue på sminke. Tror de virkelig at et to centimeters lag med ansiktskrem og lukten av blomster tiltrekker menn?

Nei damer, hvem har fortalt dere det? En venninne uten selvtillit?

Prøv heller med et inviterende blikk - og må du absolutt stinke ett eller annet - hva med lukten av nytt bilinteriør?

Oftere og oftere treffer du damer som er minst 60 år og fullstendig oversminket. Hvis du maler på den samme tingen hver dag i 50 år – bør du ikke etter hvert innse at det du maler på - aldri kommer til å se bra ut?

Jeg har nå fortalt deg hvordan å fise er sunt for deg, og hvorfor ingen damer bør holde på en fis, uansett hvor fint selskap de befinner seg i.

Her skal du få høre hvordan damer kan ende den økonomiske krisen i verden.

Om alle damer samtidig kutter ut å bruke kosmetikkprodukter og i stedet tar den summen de vanligvis bruker på sminke og i stedet investerer i internasjonal handel, så vil Hellas, Portugal og Italia være gjeldfrie på en uke.

Kan du redde verden på en bedre måte - enn å sitte usminket i sofaen og fise for egen helses skyld?