ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 15. APRIL 2018
Her blir en av de arresterte ført bort av politiet. Foto: Skjermdump fra politiets video.

Tre mindreårige reddet fra tvangsprostitusjon på Lanzarote

Tre mindreårige som hører hjemme på et ungdomshjem er reddet fra tvangsprostitusjon i Arrecife på Lanzarote av politiet.

Tre minderåriga räddade från tvångsprostitution på Lanzarote

ANNONSE

De mindreårige skal ha blitt tvunget til å ta narkotika og prostituere seg i nattklubber etter å ha blitt fanget fra ungdomshjemmene de bodde på og låst inne i en leilighet.

Se film fra politiets ransakinger på Twitter.

I leiligheten ble de strengt overvåket og fikk bare komme ut når de ble hentet for å kjøpe klær og andre personlige artikler mens de ble passet på.

Om kveldene ble de hentet for å jobbe med å selge kroppene sine på klubbene hele natten gjennom, skriver Policia Nacional i en pressemelding.

Hallikene beholdt 70 prosent av inntektene og de tvangsprostituerte måtte betale husleie til hallikene av pengene de satt igjen med.

Pengene hallikene fikk inn ble hvitvasket i flere forskjellige firma registrert på stråmenn som alle ble drevet av gjenglederen. Åtte personer er pågrepet, og alle hadde høye pengebeløp stående på bankkontoer.

Seks eiendommer i Arrecife ble gjennomsøkt av politiet.

Det ble funnet 48 000 euro i kontanter, 200 gram kokain og annen narkotika, en pistolkopi og dokumenter med navn på jenter, seksuelle tjenester, mobiltelefonnummer, informasjon om kjøretøy som ble brukt og notater om penger.

Les også

3000 prostituerte drar inn 13 000 euro per time på Kanariøyene

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSER