ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 08. MAI 2014
Delfinene i Palmitos Park skal få selskap av haier, pingviner, flere alligatorer og flere nye fiskearter. Foto: Hugo Ryvik

Temapark på Gran Canaria får haier og pingviner

Aspro park, som eier temaparken Palmitos Park og badeparken Maspalomas Aqualand, investerer 30 millioner euro i nye severdigheter i parkene.

ANNONSE

Palmitos Park er viden kjent for sin høye kvalitet og mange opplevelser. Der kan du komme nært innpå eksotiske fugler og rovfugler, og oppleve et stort antall av de forskjellige vekstene som fins på Kanariøyene.

Parken har også sommerfugler, kaimaner, alligatorer, reptiler og en del pattedyr. En av de siste severdighetene er et spektakulært delfinshow.

Klikk her for å se flere bilder fra Palmitos Park på Facebook.

Haitank, pingviner og boomerangsklie

Dessuten fins det et akvarium, og nå blir dette utvidet med en haitank. I tillegg blir det pingviner, flere alligatorer, og flere andre nye arter, sa representanter for Aspro Park under en presentasjon i dag.

Badeparken, som ligger i nærheten av Palmitos Park sør på Gran Canaria, får nye vannsklier, blant annet en "boomerangsklie" for de som liker fart og dramatikk, nye restauranter og nye tjenester.

Får besøk av hver fjerde turist

De to parkene sysselsetter i dag 240 personer. Hver fjerde turist som besøker Gran Canaria er innom minst en av parkene.

Nylig ble det kjent at en tysk investor som driver temaparker på Tenerife har skaffet seg tomt på Gran Canaria til Europas største badepark. Den samme investoren skal bygge et gigantisk akvarium i Las Palmas.

ANNONSE
ANNONSER