ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 17. SEPTEMBER 2014 - SIST ENDRET 31. DESEMBER 2020
Den nye boka fra Herodes Falsk er ute i butikkene og på nettet.

Sjenerøs sjikane i ebok fra Herodes Falsk

På mandag kom den nye humorboka til Herodes Falsk, «Sjenerøs sjikane». Den er utgitt som ebok, og er å få kjøpt hos Narvesen, Amazon, iBookstore og de fleste bokhandlere og nettbokhandlere i Norge.

ANNONSE

Boka er en samling historier som Falsk har kokt sammen etter å ha gått sine daglige morgenturer på Gran Canaria med kjæresten, hunden og kjæleulven.

– Vi skanner nyhetene hver morgen før vi går tur, og så går vi og ler og prater sammen om dumme historier vi har lest. Når vi kommer hjem, skriver jeg ned det vi har pratet om, og nå er noen av historiene gitt ut som ebok, sier Falsk på telefonen fra Norge.

Humoristen er i disse dager i Norge for å promotere boka og holde foredrag for næringslivet. På tirsdag kunne du høre ham i "Herreavdelingen" på NRK radio. Programmer blir sendt i reprise på torsdag kveld.

Morsomheter og livsbetrakninger

I boka harselerer han blant annet om skrukkete pensjonistsex på Gran Canaria, om at fettet ditt er skyld i klimaforandringene, og kommer med betraktninger om å leve i nået og om det å bli gammel.

«Dersom du er allergisk mot høyde bør du leve sidelengs», skriver han i det han kaller 6. Falskebok.

Ihuga eboktilhenger

Selv om ebøker fortsatt ikke har tatt helt av blant norske boklesere, har Herodes Falsk stor tro på at det er fremtiden. Han har ingen planer om å gi ut boka på papir.

– Jeg elsker mulighetene ebøker gir til å kunne kjøpe bøker akkurat når du vil, selv når du sitter på tog eller fly som har internettforbindelse. Akkurat denne boka er bare på 132 sider, og er perfekt å lese i små omganger mens du er mobil, sier han.

Boka er priset til 79 kroner. – Det er mindre enn det en halvliter koster på Håndverkeren, og boka gir mer underholdning enn halvliteren, humrer humoristen.

Gir ut alle bøkene som ebok

I disse dager legger han siste hånd på ebokutgaver av alle bøkene han tidligere har skrevet. Planen er å gi ut en bok hver måned fremover. Selvbiografien han skrev for noen år tilbake, og som gjorde stor suksess, får også nye kapittel.

Den forrige boka fra Falsk, «Calima – brennhett mareritt», har solgt bra som ebok og er også gitt ut på papir under en annen tittel: «Gran Canaria – tre dager i helvete». Eboka får nå samme tittel som papirutgaven.

Han går også svanger med ideer om en bok om El Hierro-ulven Taxi og schæferen Vesla, som han deler bolig med på den kanariske landsbygda.

Falsk har en egen spalte på Canariajournalen.no, kalt «Sikksakk og sidelengs med Herodes Falsk».

ANNONSE
ANNONSER