ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 05. FEBRUAR 2012
345 millioner kroner til veiene på Gran Canaria
Foto: Hugo Ryvik

345 millioner kroner til veiene på Gran Canaria

Øyrådet på Gran Canaria vil investere 345 millioner norske kroner (45 millioner euro) i forbedringer av veier på Gran Canaria i år.

Det meste av pengene er allerede plassert i prosjekter hvor kontrakter er inngått. De resterende 8,9 millioner euroene skal plasseres i løpet av februar, ifølge statsråden for offentlige arbeider, infrastruktur og vann, José Miguel Bravo de Laguna. Den siste delen skal gå til forbedringer med vekt på sikkerhet på veiene, ifølge nyhetsbyrået Efe.

Av veiene som det er planlagt å gjøre utbedringer i 2012, er blant annet veien mellom Agaete og La Aldea, hvor det skal brukes fire millioner euro. Veien mellom Agüimes og Santa Lucia får nesten tre millioner euro - halve strekningen fra Santa Lucia ble forbedret i fjor.

Nytt veidekke skal legges på deler av den sørlige motorveien, og langs sjøfronten i Las Palmas (2,6 millioner). To millioner skal gå til veien mellom San Mateo og Santa Brigida, ti millioner til andre veiarbeider i Las Palmas, og tre millioner til veier i Telde.

ANNONSE

Stephen Brandt-Hansen og Bjørn W.W. Jørgensen spiller i Argüineguin

24.10.2019 18:00 - 24.10.2019 20:00

Stephen Brandt-Hansen og Bjørn W.W. Jørgensen åpner høstes konsertsesong på Sjømannskirken i Arguineguin
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE