ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 15. SEPTEMBER 2013 - SIST ENDRET 17. SEPTEMBER 2013
Hotellet skal angivelig ligge på tomten helt til venstre i bildet, foran den røde bygningen, som er hotell Cordial Mogan Valle. Et annet hotell (leilighetshotell) er planlagt av andre utbyggere på tomten foran den hvite bygningen, som er et kjøpesenter. Foto: Hugo Ryvik

Nordmenn vil bygge stort hotell i Puerto de Mogán

Den norske Wenaasgruppen kjøper store tomter i Puerto de Mogán på Gran Canaria. Der skal de bygge luksushotell.

ANNONSE

Planen er å bygge et femstjerners Radisson Blu-hotell vis-à-vis et kjøpesenter og leilighetshotellet Cordial Mogan Valle, som ligger cirka en kilometer inn fra stranden, ifølge Laprovincia.es.

Direktør Lars Wenaas i Wenaasgruppen bekrefter overfor Canariajournalen.no at selskapet har kjøpt tomter i Puerto de Mogán og har planer om å bygge et hotell.

Han peker imidlertid på at artikkelen i Laprovincia.es ikke er helt korrekt, men vil foreløpig ikke gi ytterligere opplysninger om hotellplanene.

Ifølge Laprovincia får hotellet  912 sengeplasser. Den tillatte byggetettheten avviker imidlertid mellom det Mogán kommune tillater og det turistloven på Gran Canaria tillater, slik at det kan bli redusert til 762 sengeplasser, skriver avisa.

Videre skriver avisa at Wenaas-gruppen er i ferd med å tilegne seg tomter på til sammen 45 820 kvadratmeter i Puerto de Mogán.

Hotellet skal imidlertid oppføres på et 22 800 kvadratmeter stort område, etter sigende. Det blir angivelig delt inn i flere bygningskropper og blir fire etasjer høyt.

Arkitektene skal være de samme som tegnet ombyggingen av Hotell La Canaria Arguineguín til et Radisson Blu-hotell.

ANNONSE
ANNONSER