ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 16. JUNI 2012
Gran Canaria-hotell bygger om til fire stjerner
Barcelo Las Margaritas skal rustes opp kraftig. Foto: Barcelos.

Gran Canaria-hotell bygger om til fire stjerner

Barcelo Las Margaritas i hjertet av Playa del Ingles på Gran Canaria blir blant de første hotellene som rustes opp i henhold til fornyelsesplanen i området.

Hotellet ligger i den eldste turistdelen sør på Gran Canaria, et område som myndighetene i årevis har forsøkt å få forbedret til en høyere kvalitet.

Barcelo Las Margaritas består i dag av to deler i to bygninger ved siden av hverandre, skriver Laprovincia.es

Den ene bygningen huser et leilighetshotell med kvalitetsbetegnelsen ”to nøkler”. I den andre bygningen fins et firestjerners hotell med hager, sportsanlegg og parkering.

Forenes

Nå skal 31 000 kvadratmeter renoveres. De to bygningene skal bli samkjørt som et firestjerners hotellkompleks. Begge bygningen skal ha åtte etasjer, og det blir store hageanlegg.

Rehabiliteringsforslaget omfatter gym, spa, trimområder, internetthjørne og kafé.

16 turistanlegg skal fornyes

Syv andre hoteller og åtte andre typer anlegg i Playa del Ingles-området er lagt inn i første runde i Kanariøyenes planer for modernisering av turismen.

Hotellene er Apartamentos Carmen, Santa Mónica, Riu Grand Palace Maspalomas Oasis, Colorado golf, Con-Mar, El Palmar og Tenesoya. Målet er å gjøre alle disse om til minst firestjerners kvalitet.

De andre anleggene er kjøpe- og underholdningssenteret Baobab, kioskene i Meloneras, temaparken Multiaventura, kjøpesenteret på Viajes Insular, Wake Park Feliz, Faro 2, Ocean Park og kjøpesenteret Oasis.

Informerer på tirsdag

Kanariøyenes president, Paulino Rivero, skal presentere de endelige moderniseringsplanene tirsdag 19. juni på kultursenteret i San Fernando, Maspalomas.

Planene skal angivelig frigjøre mange av prosjektene som har vært låst. En ny runde skal komme senere for prosjekter som ikke er inkludert denne gangen.

ANNONSE

Mango- og avokadomesse i Puerto de Mogan

01.09.2019 10:00 - 01.09.2019 14:00

Feria de Mango y aguagate de verano er en messe for mango og avokado som arrangeres på Plaza de las Gañanías i Puerto de Mogan.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE