ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 16. JUNI 2012
Barcelo Las Margaritas skal rustes opp kraftig. Foto: Barcelos.

Gran Canaria-hotell bygger om til fire stjerner

Barcelo Las Margaritas i hjertet av Playa del Ingles på Gran Canaria blir blant de første hotellene som rustes opp i henhold til fornyelsesplanen i området.

Hotellet ligger i den eldste turistdelen sør på Gran Canaria, et område som myndighetene i årevis har forsøkt å få forbedret til en høyere kvalitet.

Barcelo Las Margaritas består i dag av to deler i to bygninger ved siden av hverandre, skriver Laprovincia.es

Den ene bygningen huser et leilighetshotell med kvalitetsbetegnelsen ”to nøkler”. I den andre bygningen fins et firestjerners hotell med hager, sportsanlegg og parkering.

Forenes

Nå skal 31 000 kvadratmeter renoveres. De to bygningene skal bli samkjørt som et firestjerners hotellkompleks. Begge bygningen skal ha åtte etasjer, og det blir store hageanlegg.

Rehabiliteringsforslaget omfatter gym, spa, trimområder, internetthjørne og kafé.

16 turistanlegg skal fornyes

Syv andre hoteller og åtte andre typer anlegg i Playa del Ingles-området er lagt inn i første runde i Kanariøyenes planer for modernisering av turismen.

Hotellene er Apartamentos Carmen, Santa Mónica, Riu Grand Palace Maspalomas Oasis, Colorado golf, Con-Mar, El Palmar og Tenesoya. Målet er å gjøre alle disse om til minst firestjerners kvalitet.

De andre anleggene er kjøpe- og underholdningssenteret Baobab, kioskene i Meloneras, temaparken Multiaventura, kjøpesenteret på Viajes Insular, Wake Park Feliz, Faro 2, Ocean Park og kjøpesenteret Oasis.

Informerer på tirsdag

Kanariøyenes president, Paulino Rivero, skal presentere de endelige moderniseringsplanene tirsdag 19. juni på kultursenteret i San Fernando, Maspalomas.

Planene skal angivelig frigjøre mange av prosjektene som har vært låst. En ny runde skal komme senere for prosjekter som ikke er inkludert denne gangen.

ANNONSE
ANNONSER