ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 01. APRIL 2015 - SIST ENDRET 02. APRIL 2015
Et britisk par har fått annullert en kontrakt fra 2001 for en leilighet i et timeshare-anlegg i San Agustin (bildet) på Gran Canaria, og får tilbake alle pengene de har betalt. Foto: Hugo Ryvik

Ny dom mot livstidskontrakt for timeshare på Gran Canaria

En ny domsavsigelse den 25. mars mot en livstidskontrakt for en timeshare-leilighet er avsagt av domstolen i San Bartolomé de Tirajana sør på Gran Canaria, skriver Maspalomasahora.com.

ANNONSE

Loven sier siden 1998 at det kun er lov til å gi kontrakter med en varighet på mellom 3 og 50 år. I dette tilfellet skal et britisk par ha signert en kontrakt i 2001 med en varighet på 96 år for en tidsandel i en leilighet i San Agustín sør på Gran Canaria.

Kontrakten skal ha blitt inngått med Air Tours Beach Club, som Anfinpan S.L. og Hotetur Vacation Club S.L. senere har overtatt aktivitetene til. Disse to selskapene var representert i retten.

Viser til Anfi-dom nylig

Dommeren skal ha annullert kontrakten, og viser til en fersk høyesterettsdom mot den delvis norskeide Anfi Gruppen på Gran Canaria der en norske kvinne fikk annullert to livstidskontrakter for timeshare-leiligheter på Anfi del Mar.

Anfinpan S.L. og Hotetur Vacation Club S.L. er skal være dømt til å betale tilbake alle pengene det britiske paret har betalt inn siden kontrakten ble inngått.

Advokatselskapet som representerte det britiske paret er det samme som vant saken mot Anfi Gruppen.

ANNONSE
ANNONSER