ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 01. APRIL 2015 - SIST ENDRET 02. APRIL 2015
Et britisk par har  fått annullert en kontrakt fra 2001 for en leilighet i et timeshare-anlegg i San Agustin (bildet) på Gran Canaria, og får tilbake alle pengene de har betalt. Foto: Hugo Ryvik
Et britisk par har fått annullert en kontrakt fra 2001 for en leilighet i et timeshare-anlegg i San Agustin (bildet) på Gran Canaria, og får tilbake alle pengene de har betalt. Foto: Hugo Ryvik

Ny dom mot livstidskontrakt for timeshare på Gran Canaria

En ny domsavsigelse den 25. mars mot en livstidskontrakt for en timeshare-leilighet er avsagt av domstolen i San Bartolomé de Tirajana sør på Gran Canaria, skriver Maspalomasahora.com.

Loven sier siden 1998 at det kun er lov til å gi kontrakter med en varighet på mellom 3 og 50 år. I dette tilfellet skal et britisk par ha signert en kontrakt i 2001 med en varighet på 96 år for en tidsandel i en leilighet i San Agustín sør på Gran Canaria.

Kontrakten skal ha blitt inngått med Air Tours Beach Club, som Anfinpan S.L. og Hotetur Vacation Club S.L. senere har overtatt aktivitetene til. Disse to selskapene var representert i retten.

Viser til Anfi-dom nylig

Dommeren skal ha annullert kontrakten, og viser til en fersk høyesterettsdom mot den delvis norskeide Anfi Gruppen på Gran Canaria der en norske kvinne fikk annullert to livstidskontrakter for timeshare-leiligheter på Anfi del Mar.

Anfinpan S.L. og Hotetur Vacation Club S.L. er skal være dømt til å betale tilbake alle pengene det britiske paret har betalt inn siden kontrakten ble inngått.

Advokatselskapet som representerte det britiske paret er det samme som vant saken mot Anfi Gruppen.

ANNONSE

Veldedighetskonsert for brannofre i Arguineguin

23.11.2019 21:00 - 23.11.2019 23:00

Veldedighetskonsert for brannofre på Plaza Perez Galdos i i Arguineguin
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE