ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 16. DESEMBER 2013
Planene for Hotel Barceló Las Margaritas er det første prosjektet som blir presentert på nettsidene, og flere prosjekter skal komme til.

Nytt nettsted gir oversikt over fornyelsen av Kanariøyene

Et nytt nettsted som er dedikert til den påbegynte fornyelsen av turistanlegg på Kanariøyene ble presentert i dag av Kanariøyenes president, Paulino Rivero. Der kan du få full oversikt.

Canariasmodernizacionturistica.com skal det ligge oppdatert informasjon om tiltak, aktiviteter og prosjekter som blir gjennomført knyttet til moderniseringsplanen for turisme som regjeringen på Kanariøyene står bak.

Der kan du finne detaljer om aktiviteter og prosjekter, både offentlige og private og hvor langt de har kommet, loven om renovering og modernisering i sin helhet, teknisk og finansiell informasjon og mye mer.

199 prosjekter

Totalt er 199 private prosjekter til drøyt 410 millioner euro gått inn i planene per i dag, hvorav 67 på Gran Canaria: 32 i Maspalomas, 32 langs Mogan-kysten og 3 i Playa de Mogan.

Oppussing og forbedring av offentlige tomter og anlegg er beregnet til drøyt 1439 millioner euro på Kanariøyene, hvorav cirka 109 millioner i Maspalomas, 108 millioner langs Mogan-kysten, og 12 millioner i Playa de Mogan.

Kommer på engelsk

Nettsidene er i gang fra i dag, og ny informasjon vil gradvis bli lagt til i tiden framover. En engelsk utgave og Facebook-sider er også på gang.

Blant prosjektene som ligger inne på siden i dag, er rehabiliteringsplanene for Hotel Barceló Las Margaritas på Gran Canaria, som skal få en leilighetsdel i en bygning og en hotelldel med fire stjerner i en annen bygning. Dessuten Ocean Park i Maspalomas og en temapark for multisport på Gran canartia.

På åpningsdagen for nettsidene mangler det imidlertid detaljinfomasjon om prosjektene. 

Det fins også et bidegalleri der kommende forbedringer og nyanlegg bli presentert, blant annet Ocean Park i Maspalomas

ANNONSE
ANNONSER