ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 31. DESEMBER 2013
Det er rene byggebommen på gang i Playa del Inglês, Maspalomas og Meloneras sør på Gran Canaria. Ill: Google Maps.

Grønt lys for nye hoteller og kjøpesentre sør på Gran Canaria

Kommunestyret i San Bartolome de Tirajana har gitt klarsignal til et Mercadona supermarked og et femstjerners Lopesan-hotell i Meloneras, samt ombygging av et leilighetshotell til et firestjerners hotell i Playa del Inglés. Dessuten skal El Corte Ingles bygge varehus, kjøpesenteret Faro II skal totalfornyes, og et nytt kjøpesenter skal på plass i sør.

ANNONSE

De tre første investeringen utgjør til sammen 20 millioner euro, skriver Canarias7.es. Byggingen skal starte i 2014.

Lopesans Hotell Water Villas har et byggebudsjett på nesten 14 millioner euro, og skal stå ferdig om cirka ett år. Det får 54 rom, 178 sengeplasser og to etasjer.

1766 kvm stort supermarked

Ikke langt unna, rett ved Hospital San Roque Meloneras, skal Mercadona bygge et nytt supermarked på 1766 kvadratmeter. Budsjettet er på 3,2 millioner euro.

Apartementos Carmen, som ligger ved siden av Hotel Bohemia i Playa del Inglés, skal bli firestjerners hotel med 133 rom.  Ombyggingen er budsjettert til 4 millioner euro.

Flere nybygg på gang

Nylig ble det også kjent at planer om å bygge et El Corte Inglés varehus (25 000 kvadratmeter) og et nytt kjøpesenter (Baobab, 29 000 kvadratmeter) i Maspalomas, samt en fullstendig ombygging av kjøpesenteret Faro II (9000 kvadratmeter), er nær ved å få de siste godkjenningene på plass.

Disse tre prosjektene utgjør til sammen en investering på 100 millioner euro.

ANNONSE
ANNONSER