ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 03. APRIL 2012
Lopesan går inn i Lyngfamiliens feriedrøm
Lopesan eier blant annet dette staselige hotellet i Meloneras på Gran Canaria. Nå er gruppen på vei inni delvis norskeide Anfi Tauro. Foto: Hugo Ryvik.

Lopesan går inn i Lyngfamiliens feriedrøm

Hotellgruppen Lopesan er på vei inn i Anfi Tauro, et enormt ferieanlegg sør på Gran Canaria som er under bygging. Anlegget ble initiert av nordmannen Bjørn Lyng for flere år siden.

Lopesan skal ha inngått en foreløpig avtale med arvingene etter nordmannen Bjørn Lyng om å overta 50 prosent av eierskapet i Anfi Tauro, skriver Canarias7.es. Den andre halvdelen skal fortsatt eies av Santiago Santana Cazorla.

Barna til Bjørn Lyng har et selskap som heter Anfi International BV, og har lenge forsøkt å få lokale investorer inn i Anfi Tauro, et gigantisk ferieanlegg i Tauro-dalen sør på Gran Canaria.

Ifølge finansielle kilder som er innsatt i saken, skal avtalen snart være på plass, skriver Canarias7.es. Det kan være snakk om dager eller uker.

Anfi Gruppen har over tusen leiligheter fordelt på fire komplekser. De fleste er av timeshare-typen.

ANNONSE

Nyttårsfeiring i Las Palmas

31.12.2019 11:00

NYTTÅRSFEIRING: Stor feiring pågår flere steder i Las Palmas.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE