ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 26. DESEMBER 2013
Puerto de Mogan. Foto: Hugo Ryvik
Boligprisene i populære Mogan kommune på Gran Canaria, her representert med Puerto de Mogan, fortsetter å stige mens de faller i allle andre kommuner på statistikken til Idealista.com. Foto: Hugo Ryvik

Boligprisene stiger i Mogán på Gran Canaria

Prisen på brukte boliger har gått opp med 1,8 prosent i Mogán kommune sørvest på Gran Canaria i løpet av ett år, og 5,7 prosent på kvartalsbasis, ifølge tall fra boligportalen Idealista.com.

Mogán, hvor flest nordmenn holder til på Kanariøyene, er den eneste kommunen på øygruppen hvor det har vært en prisstigning fra november i fjor til november i år.

Totalt på Kanariøyene har prisene gått ned med 9,3 prosent for brukte boliger siden november i fjor.

Gjennomsnittsprisen ligger nå på 1267 euro per kvadratmeter på statistikkene til Idealista.com, og betydelig høyere i Mogán. Der er kvadratmeterprisen 1889 euro. Det er dyrest av alle de 19 kommunene som er med i statistikken.

Størst prisnedgang har det vært i Vecindario på Gan Canaria. Der har prisene falt med 19,8 prosent, fulgt av Corralejo med minus 15,2 prosent, Puerto del Rosario med en nedgang på 12.2 prosent, og Telde og Santa Lucía de Tirajana, ned 11,1 prosent.

I Las Palmas har prisene falt med 6,8 prosent.

ANNONSE

Día de Canarias, Kanariøyenes dag

30.05.2019 10:00

FOLKEFEST: Día de Canarias, Kanariøyenes "nasjonaldag", feires på alle Kanariøyene.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE