ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 31. AUGUST 2017
Sannsynlighetene for temperaturavvik i forhold til normalen i Spania for perioden fra september til november. Ill: Aemet / Canariajournalen
Sannsynlighetene for temperaturavvik i forhold til normalen i Spania for perioden fra september til november. Ill: Aemet / Canariajournalen

Varm høst i vente på Kanariøyene

Langtidsvarselet fra det statlige, spanske værinstituttet Aemet tyder på at det blir en varmere høst enn normalt på Kanariøyene og i resten av Spania.

Varm höst väntas på Kanarieöarna

ANNONSE

Sannsynligheten at det blir varmere enn i referanseperioden 1981-2020 på Kanariøyene i perioden fra september til november er 60 prosent, ifølge Aemet.

I de andre spanske regionene er det 50-60 prosent sannsynlig.

På Gran Canarias flyplass er normaltemperaturen i gjennomsnitt per døgn 24,3 grader i september, og 27,2 som gjennomsnittlig høyeste dagtemperatur. Det normale antallet soltimer er 242, og nedbørsmengden per måned 1.1 millimeter

For oktober er verdiene henholdsvis 23,1 og 26,2 grader med 220 soltimer og 2,3 millimeter nedbør, og november 21,2 og 24,2 grader, 185 soltimer, og 3,9 millimeter nedbør.

Ved kysten i sør er det vanligvis noe varmere , flere soltimer og mindre nedbør, og i nord og i fjellstrøkene noe kaldere, færre soltimer og mer nedbør.

Les også

Kanarieöarna erbjuder det perfekta klimatet för en underbar semester

Världens bästa klimat finns på Gran Canaria

Canariajournalen presenterer den typiske Kanariøyene-turisten

ANNONSE

Internasjonal volleyballcup i Vecindario

27.09.2018 09:00 - 30.09.2018 12:30

SPORT: Gran Canaria Volleyball Cup, en internasjonal volleyballcup som spilles i Vecindario.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE