ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 10. FEBRUAR 2019
En gruppe fotturister på vandring i Guauyadeque. Personene på bildet er ikke blant de som ble reddet. Foto: Canariajournalen
En gruppe fotturister på vandring i Guauyadeque. Personene på bildet er ikke blant de som ble reddet. Foto: Canariajournalen

Utenlandske turgåere reddet med helikopter i Guayadeque

Tre utlendinger som fikk problemer under en fottur til fjells i Guayadeque sørøst på Gran Canaria lørdag kveld, ble i dag, søndag, reddet med helikopter og fraktet til sykehus i Las Palmas.

Utländska vandrare räddade med helikopter i Guayadeque

ANNONSE

Hol deg oppdatert!

Utenlandske turgåere reddet med helikopter i Guayadeque

Følg Canariajournalen på Facebook.

Der kan du i tillegg til nyhetsflyten følge diskusjonene og bidra selv i kommentarfeltene, og få en hel del ekstra informasjon, blant annet i form av:

  • Bilder
  • Filmklipp
  • Tips og råd
  • Ting som skjer
  • Informasjon som kan være nyttig
  • Nyheter om Kanariøyene fra andre medier

Turgåerne led av moderat hypotermi (nedkjøling) etter å ha gått seg vil på lørdag og tilbrakt natten på fjellet, skriver nødsentralen på Kanariøyene i en pressemelding.

Nødsentralen ble varslet lørdag kveld, og brannmannskap og folk fra sivilforsvaret rykket ut og lokaliserte turgåerne samme kveld.

De befant seg i Caldera de Los Marteles i Guayadeque, som ligger mellom Agüimes og Ingenio på Gran Canaria. Dette er et populært fotturområde.

Det var imidlertid ikke mulig å nå helt frem til turgåerne i mørket. Turgåerne fikk veiledning fra nødsentralen slik at de kunne bli der over natten.

Utlendingene ble hentet med helikopter ved 8.40-tiden søndag morgen og fraktet til Dr. Negrín-sykehuset, hvor de ligger til observasjon.

Les også

Guayadeque: Grønn og frodig huledal

ANNONSE

Stephen Brandt-Hansen og Bjørn W.W. Jørgensen spiller i Argüineguin

24.10.2019 18:00 - 24.10.2019 20:00

Stephen Brandt-Hansen og Bjørn W.W. Jørgensen åpner høstes konsertsesong på Sjømannskirken i Arguineguin
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE