ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 05. AUGUST 2017
Tre drukningsdødsfall på Kanariøyene i går
En 62-åring druknet ved Arinaga-stranden i går. Foto: Frifot forlag.

Tre drukningsdødsfall på Kanariøyene i går

I løpet av fem timer på fredag druknet tre personer i Arinaga på Gran Canaria, El Rosario på Tenerife og La Oliva på Fuerteventura.

ANNONSE

En 89 år gammel kvinne omkom i et hotellbadebasseng i El Cotillo i La Oliva kommune på Fuerteventura klokken 10.45.

Klokken 14.20 fikk nødsentralen inn en melding om at en mann var sett flytende livløs med ansiktet ned i havet ved Playa de Arinaga sørøst på Gran Canaria. Mannen skal ha drevet med snorkling.

Slektninger skal ha fått mannen, som angivelig var 62 år gammel og fra Arucas på Gran Canaria, til land, skriver avisen La Provincia.

Gjenopplivingsforsøk skal ha blitt gjort av sikkerhetspersonell ved stranden og en lege fra det lokale legemottaket, og ble fortsatt av ambulansepersonell, men livet kunne ikke reddes.

Klokken 15.16 ble nødsentralen kontaktet om en drukningsulykke i El Rosario på Tenerife, hvor kystvakten hadde hentet en livløs, 48 år gammel mann opp av havet.

En helsearbeider skal ha foretatt gjenopplivingsforsøk, men kunne ikke redde mannens liv.

Hittil i år har 45 personer omkommet av drukning, langt flere enn på samme tid i fjor. Mange har også blitt skadet i drukningsulykker.

På tirsdag ble en fireåring alvorlig skadet i en drukningsulykke i et hotellbasseng i Corralijo på Fuerteventura. Det rapporteres også om en økning av ulykker i vannmiljø med mindreårige i år.

Åtte av ti av de som omkommer av drukning på Kanariøyene er utlendinger.

ANNONSE

Trønderfestival i Puerto Rico

02.03.2020 18:00 - 04.03.2020 18:00

MUSIKK: Trønderfestival i Bora Bora Dansebaren i Puerto Rico
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE