ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 17. APRIL 2017
Hotell Barcelo Las Margeritas ble pusset opp for ikke lenge siden. Selv om en hel del hoteller er pusset opp de siste to-tre årene, er det fortsatt mange hoteller sør på Gran Canaria har behov for en fornyelse
Hotell Barcelo Las Margeritas ble pusset opp for ikke lenge siden. Selv om en hel del hoteller er pusset opp de siste to-tre årene, er det fortsatt mange hoteller sør på Gran Canaria har behov for en fornyelse.

Ti prosent av hotellene på Kanariøyene skal pusses opp de neste tre månedene

Ett av ti hoteller på Kanariøyene skal gjennomføre en større oppussing fra april til juni, ifølge hotelleierorganisasjonene.

Tio procent av hotellen på Kanarieöarna kommer att renoveras under de kommande tre månaderna

ANNONSE

Godt belegg og høyere priser på gjør at hotellbransjen på Kanariøyene har økt fortjenesten med rundt ti prosent og har råd til store oppussinger for å være bedre rustet for fremtiden, ifølge hotelleierforeningen FEHT.

Dette foretrekker de å gjøre i lavsesong når belegget er lavere, etter påske og før sommerens storinnrykk, skriver avisen Canarias 7.

Foreningens president, Tom Smulders, hevder at 80 prosent av hotellselskapene har gjort hjemmeleksen i årevis og har forstått at hotellene må tilpasses dagens markedskrav.

Ønsket om å fornye seg fins, selv om byråkratiske hindringer fortsetter å blokkere investeringer, ifølge Smulders. En hindringene han peker på er at spansk Høyesterett nylig annullerte turistkommunen San Bartolome de Tirajana på Gran Canarias plan for modernisering, forbedring og økt konkurransekraft.

I noen mindre turistanlegg er prosjektene paralysert av leilighetseiere som vil bruke leilighetene selv eller leie ut ulovlig, og nekter investere i oppussingsprosjekt, ifølge Smulders, som maner myndighetene til å sette stopp for ulovlig utleie.

.

ANNONSE

Romantisk aften i Tejeda

23.06.2018 14:00

Noche Romántica, en romantisk aften under stjernene arrangeres i Tejeda, som er klassifisert som en av Spanias vakreste landsbyer
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE