ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 11. NOVEMBER 2014
Foto: WP Clipart
Foto: WP Clipart

Studie viser at Las Palmas har utmerket kranvann

Forbrukerorganisasjonen OCU har i en studie analysert kranvannet i 62 spanske byer, og kommet til at vannet i Las Palmas er det tredje beste i landet.

ANNONSE

Kun Burgos og San Sebastian har bedre kranvann enn Las Palmas, ifølge studien. Nesten alt kranvannet i Las Palmas er avsaltet sjøvann.

Vannet fikk høy uttelling på nesten alle parametrene som ble målt i studien, ifølge Emalsa, selskapet som står for vannforsyningen.

Blant parametrene som ble analysert er mineralinnhold, hardhet, turbditet (partikklekonsentrasjon), bakteriologisk kvalitet, forurensing og pris.

Vannet i Las Palmas koster 2,14 euro per kubikkmeter, hvilket er langt over gjennomsnittet i Spania, som ligger på 1,63 euro, men billigere enn i Barcelona (2,79 euro) og Palma de Mallorca (2,50 euros).

ANNONSE

Trønderfestival i Puerto Rico

02.03.2020 18:00 - 04.03.2020 18:00

MUSIKK: Trønderfestival i Bora Bora Dansebaren i Puerto Rico
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE