ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 12. APRIL 2017
Nå skal det bli forbedringer langs strendene mellom Arguineguin og Patalavaca sørvest på Gran Canaria. Foto: Hugo Ryvik
Nå skal det bli forbedringer langs strendene mellom Arguineguin og Patalavaca sørvest på Gran Canaria. Foto: Hugo Ryvik

Snart starter forbedringen av kystpromenaden fra Arguineguin til Anfi del Mar

Øyrådet på Gran Canaria la 7. april ut på anbud første fase av jobben med å forbedre kystpromenaden fra Marañuelas-stranden i Arguineguin til Anfi-stranden cirka to kilometer lenger vest.

Snart börjar förbättringsarbeten av strandpromenaden från Arguineguin till Anfi del Mar

ANNONSE

Forbedringen av kystpromenaden har ligget på bordet i 20 år. Nå ser det endelig ut til å komme i gang. Øyrådet og det spanske kystdirektoratet har bevilget penger, og anbudsrammen for første fase er 259.000 euro.
Arbeidet gjelder en kanalisering av Costa Alegre-ravinen. Tidsrammen for å utføre jobben er fire måneder og forbedringer for ravinens omgivelser. Anbudet ble kunngjort i en bulleteng 7. april.
Strekningen som skal forbedres gjennom tre arbeidsfaser går fra Marañuelas-stranden gjennom strendene La Lajilla og La Carrera, kyststrekningen forbi Sunwing og Green Beach-hotellene, Patalavaca-stranden og Aquamarinas-stranden.
Fase to er strekningen fra Costa Alegre til La Carrera-stranden, hvor Sunwing-hotellet ligger. Fase tre, som det ikke er skaffet finansiering til ennå, går videre til Patalavaca og Green Beach.

ANNONSE

Romantisk aften i Tejeda

23.06.2018 14:00

Noche Romántica, en romantisk aften under stjernene arrangeres i Tejeda, som er klassifisert som en av Spanias vakreste landsbyer
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE