ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 30. AUGUST 2013
Politiet på Gran Canaria har nok en gang slått ned på piratvarevirksomhet. Her er noe av det siste beslaget. Foto: Guardia Civil
Politiet på Gran Canaria har nok en gang slått ned på piratvarevirksomhet. Her er noe av det siste beslaget. Foto: Guardia Civil

Piratvarer for over 1,5 millioner euro funnet i butikker i Las Palmas

Politiet har pågrepet fem personer i Las Palmas som er mistenkt for å forfalske kjente merkevarer.

Under politiaksjonene, som startet for fire måneder siden med inspeksjoner av flere butikker i Las Palmas, er det funnet over 3000 piratartikler til en verdi av over en og en halv million euro.

Merkevarene som er kopiert er blant annet dyre klokker, håndvesker, belter, solbriller og skyggeluer med logoer til fotballag, skriver politistyrken Guardia Civil i en pressemelding.

ANNONSE

Status Quo spiller på Tenerife og Gran Canaria

25.05.2018 21:00 - 26.05.2018 21:00

MUSIKK: Den britiske boogierock-gruppen Status Quo, som har holdt det gående i over 50 år og har solgt cirka 120 millioner plater, holder konsert i Las Palmas og La Laguna.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE