ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 05. OKTOBER 2018 - SIST ENDRET 06. OKTOBER 2018
Det er mellom km.-merke 50 og 56 på dette kartet asfalteringen skal skje. Trafikken blir omdirigert til vei GC-500. Ill: Goggle Maps
Det er mellom kilometermerke 50 og 56 på vei GC-1 på dette kartet asfalteringen skal skje. Trafikken blir omdirigert til vei GC-500. Ill: Goggle Maps

Motorveien til Mogán på Gran Canaria stenges for asfaltering i oktober

Motorvei GC-1 mellom Arguineguín i Mogán kommune og Pasito Blanco sør på Gran Canaria skal stenges for asfaltering fra 15. oktober, og det blir to uker med omkjøring, forsinkelser og køkjøring

Motorvägen till Mogán på Gran Canaria stängs för asfaltering i oktober

ANNONSE

Hold deg oppdatert!

Motorveien til Mogán på Gran Canaria stenges for asfaltering i oktober

Følg oss på Facebook!

Arbeidet skal pågå i to uker, og motorveien blir stengt daglig mellom klokken 9 og 19, skriver øyrådet på Gran Canaria i en pressemelding.

Trafikken vil bli dirigert over på den smale og svingete kystveien GC-500 mens asfalteringen pågår.

I og med at Mogán er en stor turistkommune med mange hoteller, er motorveien sterkt trafikkert både av arbeidere som jobber i kommunen, varetransport og turister.

Regn derfor med mye kø og forsinkelser på kystveien mens asfalteringen pågår.

I sørgående retning, mot Mogán, skal asfalteringen skje 15.-19. oktober, og i nordgående retning, fra Mogán, 20.-26. oktober.

Det er en seks kilometer lang strekning av motorveien som skal asfalteres mellom kilometermerke 50 og 56.  Denne strekningen er svært nedslitt med mange sprekker og hull.

Vanligvis tar det cirka fire minutter å kjøre mellom de to kilometermerkene langs GC-1. Når trafikken dirigeres langs vei GC-500, kan du regne med minst 12 minutter, trolig mer på grunn av tett trafikk.

ANNONSE

Jul i Mogan 2019

12.12.2019 10:00 - 05.01.2020 22:00

Mogan kommunes juleprogram for 2019
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE