ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 12. APRIL 2017
Policia Local i Puerto de Mogan. Arkivfoto
Policia Local i Puerto de Mogan. Arkivfoto

Mogán styrker politiovervåkingen i påsken

Turistkommunen Mogán øker overvåkingen av stender og andre turisttette områder med 50 politifolk og frivillige fra Røde Kors og sivilforsvaret i påsken fra fredag til søndag.

Mogán stärker polisövervakningen i påsk

ANNONSE

Disse tre påskedagene er det ventet storinnrykk av turister i kommunen. Vanligvis er det også mange som villcamper kystsonen, noe som er forbudt, og en av hensiktene med å øke overvåkingen er å stoppe dette.

Det er særlig strender som til vanlig er mindre brukt til vanlig som fylles opp av campingturister i påsken. Strender som Veneguera, Los Frailes, Medio Almud og Tiritaña pleier å bli fullpakket med campere.

Et av problemene er at villcamperne har en tendens til å forsøple disse områdene.

Det er også noen steder problematisk med sameksistens mellom campere og bønder. Tidligere påsker er det blant annet registrert tyverier av frukt fra landbruksområder som Veneguera.

Det blir også flere alkohol- og fartskontroller langs veiene i kommunen i påsken.

ANNONSE

Foredrag om helse og livskvalitet i Arguineguin

28.02.2018 11:00

Seniorakademiet arrangerer et foredrag om helse og livskvalitet av Wanja Jægersen Abad på Sjømannskirken i Arguimneguin.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE