ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 20. NOVEMBER 2013
Puerto de Mogan får et løft, blant anent med gangvei på moloen. Foto: Hugo Ryvik

Moderniseringen av Playa de Mogán starter tidlig i 2014

De første delene av planen for modernisering av Playa de Mogán sørvest på Gran Canaria blir satt ut i livet tidlig i 2014, skriver regionsregjeringen på Kanariøyene i en pressemelding.

Totalt er det 17 offentlige og 3 private tiltak som blir gjennomført. 

Blant annet skal Hotel Puerto de Mogan bli rehabilitert og bygd ut, og det blir endringer på parkanlegg, gangveier og veier. Fotgjenere og syklister blir prioritert foran kjøretøy, men offentlig transport skal også få et løft.

Plasseringen av markedsboder blir gjort om, og det skal komme flere skyggeområder i utendørsområder. Oppå en lang molo i havnen skal det bli en gangvei.

Du kan lese mer (på spansk) om moderniseringsplanene ved å klikke her.

Ministeren for offentlige arbeider og planlegging, Domingo Berriel, sier i pressemeldingen at det kanariske parlamentet vil starte prosjektene tidlig på nyåret.

Departementet er i ferd med å sluttføre en henstilling til komiteen for planleggings og miljø, Cotmac, om å godkjenne miljørapporten for utbyggingen. Rapporten lå ute på offentlig høring i to måneder fra 24. april.

Mogán kommunes planer omfatter også Mogán-kysten. 32 tiltak skal bli gjort i Puerto Rico, Amadores, Patalavaca og andre steder langs kysten.

ANNONSE
ANNONSER