ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 20. NOVEMBER 2013
Puerto de Mogan får et løft, blant anent med gangvei på moloen. Foto: Hugo Ryvik
Puerto de Mogan får et løft, blant anent med gangvei på moloen. Foto: Hugo Ryvik

Moderniseringen av Playa de Mogán starter tidlig i 2014

De første delene av planen for modernisering av Playa de Mogán sørvest på Gran Canaria blir satt ut i livet tidlig i 2014, skriver regionsregjeringen på Kanariøyene i en pressemelding.

Totalt er det 17 offentlige og 3 private tiltak som blir gjennomført. 

Blant annet skal Hotel Puerto de Mogan bli rehabilitert og bygd ut, og det blir endringer på parkanlegg, gangveier og veier. Fotgjenere og syklister blir prioritert foran kjøretøy, men offentlig transport skal også få et løft.

Plasseringen av markedsboder blir gjort om, og det skal komme flere skyggeområder i utendørsområder. Oppå en lang molo i havnen skal det bli en gangvei.

Du kan lese mer (på spansk) om moderniseringsplanene ved å klikke her.

Ministeren for offentlige arbeider og planlegging, Domingo Berriel, sier i pressemeldingen at det kanariske parlamentet vil starte prosjektene tidlig på nyåret.

Departementet er i ferd med å sluttføre en henstilling til komiteen for planleggings og miljø, Cotmac, om å godkjenne miljørapporten for utbyggingen. Rapporten lå ute på offentlig høring i to måneder fra 24. april.

Mogán kommunes planer omfatter også Mogán-kysten. 32 tiltak skal bli gjort i Puerto Rico, Amadores, Patalavaca og andre steder langs kysten.

ANNONSE

Markedsfest og festival med kanarisk håndverk i Veneguera

20.09.2019 11:30 - 22.09.2019 23:00

FOLKEFEST: Encuentro Veneguera, en fin markeds- og musikkfest med kanarisk håndverk i landbruksbygda Veneguera lengst sørvest i Mogan kommune på Gran Canaria.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE