Ladesøyler med wifi er installert i Mogán

Mogán kommune sørvest på Gran Canaria har installert solcelledrevne ladesøyler for mobiltelefoner og nettbrett på strandpromenaden i Las Marañuelas i Arguineguín og Playa de Mogan.

Onalia Bueno (nr. tre fra høyre), ordføreren i Mogán, inspiserer ladesøylen i Arguineguín sammen med kommunestyrerepresentanter.

Ladesøylene skal neste uke også få wifi-forbindelse slik at det blir mulig å koble seg til internett, skriver kommunen i en pressemelding.

Mogán er angivelig den første kommunen på Kanariøyene som installerer slike ladesøyler utendørs.

I januar ble ladesøyler med wifi installert i kommunale bygninger i Arguineguín og Mogán landsby, sosialtjenestebygningen, turistkontoret i Puerto Rico, David Silva sportssenter i Arguineguín, og de kommunale idrettshallene i Mogán og Puerto de Mogán.

Trådløssignalet dekker område rundt bygningene også, slik at du kan koble deg på internett blant annet på Plaza Pérez Galdós i Arguineguín og Nicolás Quesada de Mogán-parken.

Tilbudet skal utvides til Barranquillo Andrés, El Horno, Veneguera og en ny rekreasjonspark i Puerto Rico og som åpner for publikum på mandag.