ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 27. OKTOBER 2017 - SIST ENDRET 28. OKTOBER 2017
Gangveien som pusses opp går deler av strekningen rett ved siden av veien, og det er her trafikkproblemer oppstår. Ill Ayuntamiento de Mogan
Gangveien som pusses opp går deler av strekningen rett ved siden av veien, og det er her trafikkproblemer oppstår. Ill Ayuntamiento de Mogan

Klager på arbeidet med gangvei mellom Arguineguin og Patalavaca

Talspersonen for opposisjonspartiet Nueva Canarias (NC) i Mogán kommune, Isabel Santiago, hevder at hovedveien mellom Arguineguin og Patalavaca trolig snart blir stengt på grunn av arbeidet med å forbedre 

Klagomål kring arbetet på en gångväg mellan Arguineguin och Patalavaca

ANNONSE

Nå er det trafikklysregulering med enveistrafikk på vei GC-500 forbi arbeidsstrekningen i Patalavaca.

Santiago hevder at arbeidet stoppet opp i en periode etter en arbeidsinspeksjon på grunn av manglende sikkerhet for arbeiderne, og at veien trolig vil bli helt stengt fra 6. november.

Hun kritiserer kommunestyret for å ha skapt en kaotisk situasjon gjennom mangelfull planlegging og mener at arbeidet burde vært utført seksjonsvis, og ikke alt i en operasjon, slik det nå blir gjort.

Santiago peker på at næringsdrivende i området lider på grunn av det pågående arbeidet, og vil lide enda mer hvis veien stenges helt midt i høysesongen for turismen.

NC skal også ha advart kommunen i august om at det har oppstått sprekker i en mur i forbindelse med arbeidet, og hevder at kommunestyret ikke har gjort noe med saken.

ANNONSE

Stephen Brandt-Hansen og Bjørn W.W. Jørgensen spiller i Argüineguin

24.10.2019 18:00 - 24.10.2019 20:00

Stephen Brandt-Hansen og Bjørn W.W. Jørgensen åpner høstes konsertsesong på Sjømannskirken i Arguineguin
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE