Hotellkjeden Cordial skal åpne fem nye overnattingssteder på Gran Canaria

Hotellkjeden Cordial skal åpne fem nye overnattingssteder i Puerto de Mogán, Arguineguin og Las Palmas på Gran Canaria i løpet av to år.

Ferieboligene Cordial Mogán Soláz åpner i Playa de Mogán i februar. Ill: Cordial

Det er et ferieboliganlegg ved Arguineguin, ferieboliger i Puerto de Mogán og tre små boutique-hotell i bydelen Triana i Las Palmas som skal åpnes, skriver Hosteltur.

15 overnattingsteder på Kanariøyene

Når disse er åpnet vil hotellkjeden ha 14 overnattingssteder på Gran Canaria og ett på Lanzarote. I tillegg driver de fem overnattingssteder for andre eiere.

Den første åpningen blir i februar. Da skal Cordial Mogán Solaz, som har ferieboliger med ett eller to soverom, begynne å ta imot gjester.

Det ligger like ved flaggskipet Hotel Cordial Mogán Playa, som har 487 rom. Leilighetshotell Cordial Mogán Valle ligger også i området, og i november 2018 åpnet ferieboligene Cordial Mogán Paraiso 300 meter fra Mogán-stranden.

Cordial åpnet også i mars 2018 driften av Cordial Muelle Viejo like ved stranden i Playa de Mogán, hvor det er 22 luksusleiligheter.

Småhotell i Triana

Til sommeren skal Cordial Santa Águeda åpne. Det er et ferieboliganlegg med 87 leiligheter som ligger ved kysten like utenfor Arguineguin.

Cordial Triana i Las Palmas blir en firestjerners boutique-hotell med 28 rom. Det åpner også til sommeren.

Boutique-hotell er et konsept der hotellene skal være av høy kvalitet og små, med 10-100 rom, tilby en uhøytidelig, hjemmekoselig atmosfære med særpreg, gjerne servere nærprodusert mat, og ha det som beskrives som intuitiv service. 

Mot utgangen av 2019 åpner Galdós Jardín i Triana, også en firestjerners boutique-hotell. Det får 15 rom. 

Cordial Peregrina er samme type hotellkonsept og ligger i nærheten av Triana-gaten. Det får 28 rom og skal åpne i 2020.

Disse tre småhotellene i Triana skal ha felles administrasjon og drift.

Rubimar hotell i Playa Blanca er i ferd med å renoveres og bygges om og skal gjenåpne som Cordial Marina Blanca ved utgangen av året. Hotellet får 120 rom.

Cordial omsatte for 60 millioner euro i 2017.

Tags