ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 08. DESEMBER 2015
Badeparken skal ligge i Gran Canarias største turistområde mellom kystveien GC-500 og motorveien GC-1. Ill: Google Maps / Canariajournalen.no
Badeparken skal ligge i Gran Canarias største turistområde mellom kystveien GC-500 og motorveien GC-1. Ill: Google Maps / Canariajournalen.no

Grønt lys for bygging av gigantisk badepark på Gran Canaria

En badepark som blir en av Europas største skal bygges i Playa del Inglés-området på Gran Canaria. På mandag ga regionsregjeringen det endelige klarsignalet.

ANNONSE

Det som gjenstår for utbyggerne nå er å be San Bartolome de Tirajana kommune om lisens. Alle andre godkjenninger som er nødvendig er på plass

Parken skal bygges i et området som heter El Veril og ligger mellom motorvei GC-1 og kystvei GC-500, rett ved turistanleggene i Playa del Inglés.

Utbyggerne er Kiessling-familien gjennom selskapet Loro Parque SA, som driver badeparken Siam Park på Tenerife. Badeparken på Gran Canaria skal bygges over samme lest, med Thailand-tema, og blir betydelig større.

Planen er at den skal åpne i 2018.

Kiessling-familien er også i verd med å bygge et kjempeakvarium ved Santa Catalina-parken i Las Palmas for tiden.

Les også

Verdens beste vannpark har åpnet verdens raskeste berg og dal-bane

Vannpark på Tenerife er kåret til verdens beste

Ny badepark på Gran Canaria får Thailand-tema

Slik blir verdens nest største akvarium i Las Palmas

Palmitos Park: Sjelefred og høytflyvende delfiner

ANNONSE

Ekstremløp på 265 kilometer på Gran Canaria

21.02.2018 09:00

Transgrancanaria er et ekstremløp der 100 deltakere fra 20 nasjoner skal tilbakelegge 265 kilometer på mindre enn 101 timer.på mindre enn 101 timer.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE