ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 07. AUGUST 2017
David Silva er en spansk landslagsspiller som har flere vellykkede sesonger på Manchester City, hvor han har en nysignert kontrakt til 2019.
David Silva er en spansk landslagsspiller som har flere vellykkede sesonger på Manchester City, hvor han har en nysignert kontrakt til 2019.

Fotballstjernen David Silva kan havne i Las Palmas fra 2019-2020-sesongen

David Silva, som kommer fra Arguineguin på Gran Canaria og spiller fotball på Manchester City og det spanske landslaget, kan komme til å spille for Las Palmas når kontrakten går ut i juni 2019, skriver avisen El gol digital.

ANNONSE

Silva skal være i dialog om dette med Las Palmas, som nå har hatt to sesonger i spansk toppserie etter å ha spilt i divisjon to i mange sesonger på rad.

Ikke ferdig på toppnivå

Den kanariske spilleren vil være 33 år gammel når kontrakten med Manchester City går ut, og kan fortsatt ha noen sesonger som spiller på toppnivå foran seg.

Silva har tidligere uttalt at han vil spille for Las Palmas hvis han går til en spansk klubb.

Store endringer i spillerstaben

Foran neste sesong i La Liga har Las Palmas en del utfordringer med nøkkelspillere som forsvinner eller er i fare for å forsvinne.

Stødige Roque Mesa fra Gran Canaria er allerede tapt for klubben. Han er solgt til Swansea og hadde en tårevåt avskjed med hjemklubben forrige uke.

En avtale om utlån av den 20 år gamle argentineren Mateo Garcia til 30. juni 2018 skal være inngått med den spanske klubben Osasuna.

Mange snuser på Viera

Det heteste navnet nå er den 27 år gamle angrepsspilleren Jonathan Viera, som har en prislapp på 30 millioner euro. Flere britiske klubber har sagt seg villige til å strekke seg lang for å sikre seg Viera.

Swansea skal ha tilbudt 25 millioner euro.

UD Las Palmas-presidenten Miguel Ángel Ramirez uttalte imidlertid 4. august at Viera ikke er til salgs, og vil ikke forhandle om salg.

Flere europeiske toppklubber skal ha vist interesse for forsvarsspilleren Mauricio Lemos, blant annet Inter Milan. Det siste er at den spanske klubben Real Sociedad er interessert i spilleren.

To andre spanske klubber, Real Betis og Celta de Vigo skal ha vist interesse for Tana.

Forhandler om angriper

Det skjer ting på innkjøpsfronten også. Ifølge spansk fotballpresse forhandler Las Palmas om å kjøpe den belgiske vingen Maxime Lestienne fra den russiske klubben Ruben Kazan for 10 millioner euro.

Kanarieren Vitolo, som har hatt suksess i Valencia, skal spille for Las Palmas frem til årsskiftet. Da går han til Atletico Madrid, som har signert kontrakt frem til 2022.

Den argentinske angriperen Sergio Araujo er tilbake i trening med Las Palmas etter å ha vært på utlån foranlediget av at han to ganger ble tatt for kjøring med alkohol i blodet.

ANNONSE

Internasjonal soulfestival i San Agustin

26.07.2019 18:00 - 28.07.2019 22:00

MUSIKK: Maspalomas Costa Canaria Soul Festival arrangeres på San Agustin-stranda sør på Gran Canaria. Gratis inngang.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE