ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 28. JUNI 2020
Trafikkulykke på Gran Canaria fredag. Foto: Policia Local Las Palmas

Flere alvorlige ulykker på Kanariøyene denne uken

Det var flere alvorlige ulykker på Kanariøyene i går, lørdag, og tidligere i uken. Tre personer har omkommet.

ANNONSE

I dag, søndag, har det også vært ulykker. En kvinnelig turgåer skadet seg i Roque Bermejo i Santa Cruz de Tenerife. Kvinnen ble hentet med helikopter og fraktet til et sykehus.

To kvinner på 53 og 58 år ble i dag skadet da bilen de satt i rullet rundt i dag i La Laguna på Tenerife.

En 28 år gammel mann ble alvorlig skadet i en trafikkulykke i  Los Llanos de Aridane på La Palma natt til søndag, skriver nødsentralen i en pressemelding.

Mange ulykker på lørdag

På lørdag ble en mann som var til fots drept da han ble påkjørt av en lastebil på motorvei GC-1 på høyde med Arinaga på Gran Canaria.

Lastebilsjåføren stakk fra ulykkesstedet, men ble senere tatt inn til avhør av politiet og etterpå frigitt, ifølge kanariske aviser.

En syklist døde lørdag i en annen trafikkulykke da han kolliderte med en bil i et industriområde i San Miguel kommune på Tenerife.

På lørdag ble også en 72 år gammel mann alvorlig skadet da han falt i et fjellområde i ​​El Porrón-området nær Puertillo i Arucas nord på Gran Canaria. Mannen ble fraktet i ambulanse til Dr. Negrin-sykehuset i Las Palmas.

Samme dag ble en syklist alvorlig skadet i et fall i Los Loros-stigningene  på TF-523-veien i Arafo kommune på Tenerife.

En ulykke med en firehjulsmotorsykkel i Los Realejos på Tenerife skjedde også på lørdag. To menn på 24 og 27 år ble skadet.

I en annen hendelse på lørdag var en 37 år gammel kvinne nær ved å drukne ved Plaza de Puerto Santiago i Santiago del Teide på Tenerife. Hun ble reddet opp av vannet, stabilisert og fraktet til en legevakt, deretter videre til et sykehus.

To stygge ulykker på fredag

Fredag var det også alvorlige ulykker på Kanariøyene. En syklist ble skadet i en kollisjon med en motorsykkel den nordlige enden av  Avenida de Canarias i Santa Lucía kommune på Gran Canaria.

En 24 år gammel kvinne og en 26 år gammel mann på motorsykkel, ble torsdag alvorlig skadet i en ulykke i Los Loros-stigningene på TF-523-veien i Arafo på Tenerife.

Kritisk skadet på torsdag

På torsdag ble også en 38 år gammel utenlandsk kvinne som var til fots, kritisk skadet i en påkjørsel på hovedveien ved San Telmo i Las Palmas.

En mann ble samme dag skadet i en kollisjon på vei GC-100 i Jinamar på Gran Canaria, og en mann ble skadet av knivstikking i Santa Cruz de Tenerife.

To alvorlige ulykker onsdag

Dagen før, onsdag, ble en 43 år gammel mann alvorlig skadet i en kollisjon mellom en buss og en personbil på motorvei GC-1 sørøst på Gran Canaria.

Onsdag fikk også to småbarn alvorlige brannskader i et bolighus på Fuerteventura. To voksne fikk mindre alvorlige brannskader. Det skal ha vært en gassflaske som eksploderte.

Dødsulykke på tirsdag

Tirsdag omkom en 58 år gammel mann i en motorsykkelulykke i Los Llanos  på Gran Canaria.

Stygg trafikkulykke mandag

På mandag ble en 50 år gammel mann alvorlig skadet i en kollisjon mellom to kjøretøy i Gáldar nord på Gran Canaria.

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSER