ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 11. AUGUST 2015
Fattigdommen øker på Kanariøyene til tross for økonomisk fremgang og flere arbeidsplasser. Illustrasjonsfoto: 123 RF Stock Photos
Fattigdommen øker på Kanariøyene til tross for økonomisk fremgang og flere arbeidsplasser. Illustrasjonsfoto: 123 RF Stock Photos

Fattigdommen fortsetter å øke på Kanariøyene

Regionsregjeringen og Røde Kors på Kanariøyene ble på tirsdag enige om å gå ut med at fattigdommen på Kanariøyene fortsetter å øke, selv om arbeidsledigheten er på vei ned og de økonomiske pilene peker oppover.

Årsaken er at mange av de nye arbeidsplasser er lavt betalte og svært usikre, slik at de ikke dekker de ansattes og deres familiers grunnleggende behov.

50 000 er svært fattige

Mange som har kommet ut i jobb må fortsette å oppsøke Røde Kors for å få hjelp. Røde Kors anslår at 50 000 mennesker som oppsøker organisasjonen lever i ekstrem fattigdom.

Mange mennesker havner også utenfor radaren: Det er et avvik på 92 000 mennesker mellom arbeidskraftundersøkelsen og arbeidsplasstallene fra det nasjonale instituttet for arbeidsplasser.

92 000 uten trygd

Det vil si at det er 92 000 mennesker som ikke mottar noen arbeidsledighetstrygd.

ANNONSE

Status Quo spiller på Tenerife og Gran Canaria

25.05.2018 21:00 - 26.05.2018 21:00

MUSIKK: Den britiske boogierock-gruppen Status Quo, som har holdt det gående i over 50 år og har solgt cirka 120 millioner plater, holder konsert i Las Palmas og La Laguna.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE