ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 01. DESEMBER 2017 - SIST ENDRET 02. DESEMBER 2017
Skuespillerne i Far til fire. Pressefoto
Skuespillerne i Far til fire. Pressefoto

Far til fire-film spilles inn på Gran Canaria

Danske ASA Film Production har leid inn 150 personer på Gran Canaria for å spille inn den 18. Far til fire-filmen, "Far til fire i solen". Innspillingene har pågått en måneds tid og avsluttes 9. desember

Far till fyra-film spelas in på Gran Canaria

ANNONSE

Scener er spilt inn i Playa Feliz, San Agustín, Dunas de Maspaloma, Mirador de Ayagaures, Barrancas de Berriel, Fataga og Anfi del Mar i Mogán skriver øyrådet på Gran Canaria i en pressemelding.

En teknisk stab på 50 personer og 100 statister er leid inn for å gjennomføre innspillingene, som gir en økonomisk effekt på 1,5 millioner euro på Gran Canaria. 30 lokale selskap sørger for tjenester som matlevering, leiebiler, sportsaktiviteter og turismeaktiviteter samt elementer til settene.

Filmen følger Far, hans fire barn, onkel Anders og Fars barndomsrival Bjørn, som deltar i en konkurranse der de utforsker forskjellige deler av Gran Canaria.

"Far til Fire" er en komiserie som ble publisert i avisen Politiken fra 1948 til 1988, og som det har blitt laget 17 filmer av så langt.

Rollene i filmen gestaltes av de danske skuespillerne Martin Brygmann, Thomas Bo Larsen, Elton Rokahaim, Laura Lavigne, Mingus Hellemann, Coco Hjardemaal, Anne Sofie Espersen, Yrsa Bjarup, Lukas Toya , Josefine Lindegaard og Jacob Riising.

Filmen har premiere 28. juni 2018.

ANNONSE

Ekstremløp på 265 kilometer på Gran Canaria

20.02.2019 09:00 - 24.02.2019 12:00

Transgrancanaria HG er et ekstremløp på Gran Canaria der nesten 4000 deltakere fra 68 nasjoner deltar
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE