ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 17. JULI 2018 - SIST ENDRET 02. MAI 2022
Familien på fire ble funnet døde i går i Cruz de Los Martillos. Ill: Google Earth

Familiedrapet: Mannen var dekorert for militærinnsats i Afghanistan

Den 43 år gamle mannen som ble funnet død sammen med sin kone og to små døtre i et hus i La Orotava på Tenerife i går, mandag, har angivelig fått den høyeste militære dekorasjonen som gis i fredstid for sin innsats i Afghanistan.

ANNONSE

Utmerkelsen fikk han ifølge avisen Diario de Avisos av forsvarsministeren i 2009. Han skal ha reist til Afghanistan i 2007.

Mannen skal ha blitt funnet hengt i ett rom og hans 32 år gamle kone og to barn  på 3 og 6 lå døde i senger i et annet rom, ifølge Diario de Avisos og andre spanske aviser.

Det skal ha vært moren til mannens kone, som bor i nabolaget, som oppdaget familietragedien og varslet politiet.

- Eksemplariske

Naboer omtaler familien som eksemplariske, ifølge avisen La Provincia. Ordføreren i La Orotava har uttalt til pressen at det tidligere ikke har vært noen anmeldelser om familievold.

En hund skal også ha blitt funnet død i boligen.

Tre hypoteser

Politiet jobber ifølge Canarias 7 ut ifra tre hypoteser:

Mannen kan ha bestemt seg for å drepe familien, moren kan ha begått selvmord og tatt livet av sine døtre også, og mannen kan ha tatt livet av seg da han oppdaget dette, eller familiedrapet kan ha blitt avtalt mellom ektemakene på grunn av økonomiske problemer og familieproblemer.

En håndskrevet lapp skal ha blitt funnet i huset, men det er ikke blitt gjort kjent hva som står på lappen. La Provincia skriver at den var skrevet av ektemannen.

La Orotava kommune har i dag kunngjort at det skal være tre offisielle sørgedager på grunn av tragedien.

Les også

Ektepar og to småbarn funnet døde på Tenerife

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSER