ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 11. APRIL 2011
Får bankstøtte til rehabilitering
Foto: Hugo Ryvik

Får bankstøtte til rehabilitering

Kanariøyenes president røpet 11. april at to finansieringsinstitusjoner snart vil gi penger til rehabilitering av Kanariøyene.

ANNONSE

I dag pågikk Intelitur på Gran Canaria, Kanariøyenes første forum for kunnskap, intelligens og innovasjon i turistsektoren. Deltakerne er folk som jobber i turistsektoren på øyene, og hensikten er å vise disse hvilke verktøy de har for fornyelse.

Kanariøyenes president, Paulino Rivero, sa etter åpningen at Bankia og Civic Banking i løpet av de kommende ukene vil signere en avtale om finansiering av rehabiliteringsprosjekter, skriver ACN Press.

Under åpningstalen sa Rivero at selv om situasjonen for øyeblikket er fordelaktig, må turistsektoren på Kanariøyene ikke hvile på laurbærene, men være innovative og forbedre sin konkurransekraft. Fortsatt er det ting som gjenstår å gjøre.

Intelitur pågikk 11. april i konferansehallen på Expomeloneras på Gran Canaria, og fortsetter på Tenerife 14. april.

ANNONSE

Markedsfest og festival med kanarisk håndverk i Veneguera

20.09.2019 11:30 - 22.09.2019 23:00

FOLKEFEST: Encuentro Veneguera, en fin markeds- og musikkfest med kanarisk håndverk i landbruksbygda Veneguera lengst sørvest i Mogan kommune på Gran Canaria.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE