ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 01. DESEMBER 2019 - SIST ENDRET 02. DESEMBER 2019
Gunn Reidun Kleven er ny utgiver og redaktør, og Elisabeth Stridh tar 1. desember over som salgssjef etter Nick Russell.
Gunn Reidun Kleven er ny utgiver og redaktør, og Elisabeth Stridh tar 1. desember over som salgssjef etter Nick Russell.

Canariajournalen har ny utgiver og ny annonsesjef

Gunn Reidun Kleven har overtatt som utgiver og redaktør for Canariajournalen, og Elisabeth Stridh er ny annonsesjef.

ANNONSE

Hold deg oppdatert !

lg Canariajournalen på Facebook.

Der kan du i tillegg til nyhetsflyten følge diskusjonene og bidra selv i kommentarfeltene, og få en hel del ekstra informasjon, blant annet i form av:

  • bilder
  • filmklipp
  • tips og råd
  • ting som skjer
  • informasjon som kan være nyttig
  • nyheter om Kanariøyene fra andre medier.

Gunn har lang erfaring som språkvasker, redaksjonell medarbeider og oversetter. Hun har bodd store deler av året  på Gran Canaria i snart 20 år.

Gunn overtar etter Hugo Ryvik, som har vært redaktør siden starten i 2011. Han har måttet fratre på grunn av en permanent synshemming.

Hugo har skrevet cirka 10 000 artikler for Canariajournalen, og har nå en rådgiverrolle for redaksjonen.

Elisabeth Stridh har vært fastboende på Gran Canaria i mange år, og jobbet med salg, eiendomsformidling og som tolk. Hun fortsetter med noen av disse aktivitetene parallelt med arbeidet for Canariajournalen.

Eisabeth overtar etter Nick Russel, som flytter hjem til England i desember. Nick har vært annonsesjef for Canariajournalen siden 2011.

Canariajournalen er det ledende skandinaviske nyhetsmedier på Kanariøyene, og fortsetter som før, med daglig formidling av artikler om stort og smått som foregår på Kanariøyene.  Vi har cirka 700 000 lesere årlig.

En oppgradering og modernisering som skal gjøre Canariajournalen mer mobiltilpasset og lettere tilgjengelig, skal gjennomføres tidlig i 2020.

Les også

Annonsere på Canariajournalen

ANNONSE

Rombaksmusikken spiller i Puerto Rico

26.01.2020 13:00 - 26.01.2020 14:00

Rombaksmusikken fra Narvik spiller opp til Te-dans på Bora Bora.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE