ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 17. DESEMBER 2017 - SIST ENDRET 18. DESEMBER 2017
Campingplass i Arguineguín stenger for godt i januar
Foto: Google Earth

Campingplass i Arguineguín stenger for godt i januar

En campingplass i Arguineguin sørvest på Gran Canaria stenger for godt den 31. januar etter sju års drift, skriver avisen Canarias 7, som viser til en kunngjøring fra Canaricamping til campinggjestene.

Camping i Arguineguín stängs för gott i januari

ANNONSE

På fredag var det en aksjon der folk samlet seg for å be om en løsning for de som er fastboende på campingplassen. Noen av disse har angivelig barn som går på skole i Arguineguin.

Det bor angivelig cirka 300 mennesker på campingplassen for øyeblikket, og opptil 400 på det meste om sommeren.

Med stengingen er det bare en campingplass nær havet igjen sør på øya. Den ligger i Tarajalillo. Det ligger også en annen campingplass, El Pinillo, ni kilometer inn fra Kysten i Arguineguin.

Det er ukjent hva som er årsaken til stengingen av campingplassen, som er en del av Club Camping y Carvaning Gran Canaria. Tomten er delvis eid av Gran Canarias vannverk og delvis av Del Castillo-familien, ifølge myndighetskilder avisen Canarias Ahora har fått informasjon fra.

Avisen skriver at denne kilden viser til at campingplassen stenges av sikkerhetsgrunner fordi den er plassert ved munningen på en ravine, og det kan være utrygt hvis det oppstår flom. Det er angivelig ikke gitt tillatelse til å drive campingvirksomhet på tomten.

Det skal være snakk om å eventuelt flytte campingen til et høyereliggende område.

ANNONSE

Sankthans-fering på Gran Canaria

23.06.2019 19:00 - 24.06.2019 06:00

FOLKEFEST: Noche de San Juan
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE