ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 10. SEPTEMBER 2013
Svært mye utbygging gjenstår for det gigantiske ferieanlegget Anfi Tauro, men finansieringsproblemer og intern krangel mellom eierne ser ut til å bremse framdriften. Foto: Steinar Skartland/Canariajournalen.no
Svært mye utbygging gjenstår for det gigantiske ferieanlegget Anfi Tauro, men finansieringsproblemer og intern krangel mellom eierne ser ut til å bremse framdriften. Foto: Steinar Skartland/Canariajournalen.no

Anfi-deleier vil selge hotelltomter i Tauro

Santana Cazorla-gruppen, som eier ferieanleggene Anfi Tauro og Anfi del Mar på Gran Canaria sammen med den norske Lyng-familien, skal angivelig selge tomter i Tauro.

Cazorla-gruppen har planer om å selge to tomter som ligger i turistområdet Anfi Tauro for å skaffe penger, skriver Laprovincia.es.  Dette skal være tomtene T1 og T2, som er på henholdsvis 59 316 og 45 094 kvadratmeter,

Bakgrunnen for salgsplanene skal være at selskapet har stor gjeld og problemer med å finansiere en videre utbygging av Anfi Tauro.

To store hoteller

På de to tomtene ble det gitt tillatelse i 2003 til å bygge et firestjerners hotell med 956 sengeplasser og et femstjerners hotell med 752 sengeplasser.

Cazorla-gruppen skal ha kontaktet utenlandske investorer i forbindelse med salget. Gruppen har ikke villet kommentere noe om slagsplanene overfor Laprovincia.es.

Tvist mellom deleierne

Laprovincia skrev i sommer at Lyng-familien ønsker å selge seg ut av Anfi-anleggene, noe som er tilbakevist i norsk presse av representanter for familien.

I juli saksøkte Lyng-familiens selskap  brødrene Santana Cazorla for påstått svindel av over åtte millioner euro fra Anfi Gruppen.

Lyng-familiens selskap Anfi Internacional BV eier cirka 50 prosent av aksjene i Anfi Gruppen, mens Santana Cazorla eier den andre halvparten.

ANNONSE

Mango- og avokadomesse i Puerto de Mogan

01.09.2019 10:00 - 01.09.2019 14:00

Feria de Mango y aguagate de verano er en messe for mango og avokado som arrangeres på Plaza de las Gañanías i Puerto de Mogan.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE