ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 13. NOVEMBER 2016 - SIST ENDRET 31. DESEMBER 2020
Klatring er en populær aktivitet på Kanariøyene. Foto: Hugo Ryvik

Aktiv turisme på Kanariøyene øker i popularitet

Nesten 1,15 millioner turister var på en eller annen form for aktiv ferie på Kanariøyene i fjor, og de brukte mer penger enn gjennomsnittsturistene.

ANNONSE

Omsetningen fra aktiv turisme var på mellom 1.410 og 1.487 millioner euro i fjor, over ti prosent av den totale turismeomsetningen, la Kanariøyenes forening for aktiv turisme frem på fredag.

Lengre opphold og større forbruk

Disse turistene oppholder seg lenger enn gjennomsnittsturistene på Kanariøyene: 10,2 dager imot 9,5 i gjennomsnitt for alle turister.

De bruker også mer penger per dag enn gjennomsnittsturisten.

Egen nettportal

Mye av aktivitetsturismen på Kanariøyene blir markedsført og solgt gjennom internettportalen Canary Active. I dag er over 200 selskap registret her.

På Canary Active finner  du blant annet  tilbud om vandring, sykling, paragliding, surfing, strikkhopping, ravineklatring, coastering (multisport ved kysten), rapellering og rundturer i tillegg til transport- og overnattingstilbud

 2. desember er det en konferanse for arrangører av aktiv turisme i messehallen Infecar i Las Palmas. På konferansen skal det legges opp strategier for forbedringer av tjenester og synliggjøringen av tilbudet, og dessuten for å øke profesjonaliteten og styrke Kanariøyenes posisjon på området.

Les også

Fornøyelser og aktiviteter på Gran Canaria

Sykling på Gran Canaria

Vandring på Gran Canaria

Dykking på Gran Canaria

Sportsfiske på Gran Canaria

Båtutflukter rundt Gran Canaria

Golf på Gran Canaria

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSER