ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 10. JANUAR 2013
MASPALOMAS: Gaten som er merket med rødt får en fullstendig ansiksløfting. Ill: Google Maps.

Adkomsten til Playa del Ingles blir fornyet

I første halvdel av februar starter oppussingen av adkomstveien til Playa del Ingles.

Oppdraget med å renovere Avenida Alféreces Provisionales i Playa del Ingles ble tildelt selskapet Lopesan i slutten av desember, skriver Maspalomasahora.es.

Dette er den første delen som gjennomføres av renovering i regi av det offentlige i den store moderniseringsplanen Maspalomas-Costa Canaria.

En million euro

Kostnadene for arbeidet er cirka en million euro.

Arbeidene er ventet å starte i første halvdel av februar og ferdigstilles i første halvdel av november.

Alt blir fornyet

Det blir gjort en fysisk og visuell forbedringen av området fra rundkjøringen til stranden, og området ved kjøpesenteret Anexo II og Hotel Sandy Beach, nær krysset mellom Avenida Alféreces Provisionales og Tirma.

6154 kvadratmeter blir pusset opp. Det blir en toveis gate med brede fortau, mange skyggeområder og hvileplasser, og det blir lagt bedre til rette for sykler og fotgjengere.

Veien blir nyasfaltert, og det blir lagt nye fliser på fortauene.

I tillegg skal det nye fortausmøbler på plass, naturområder langs veien blir forskjønnet, og rør, telekabler, belysning og vanningssystem blir fornyet.

Rundkjøring ved Anexo II blir også forbedret.

Flere gater på vent

Andre gater som står for tur senere er Avenida de Tirajana og Avenida de Italia, men budsjettkutt gjør at det skorter på penger for disse arbeidene.

Det nærmer seg også starten for fornyelsen av privateide turistanlegg i Maspalomas, Playa del ingles og San Agustin. Fra 5. januar kan disse søke om byggetillatelse.

ANNONSE
ANNONSER