ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 14. SEPTEMBER 2014
Liket av en mann som ble tatt av understrømmer utenfor Agaete på fredag kveld er funnet i morgentimene i dag. Foto: 1-1-2 Canarias

20-åring tatt av tidevannet nordvest på Gran Canaria

Liket av en 20 år gammel mann som ble tatt av tidevannet på fredag ved La Caleta-stranden i Agaete nordvest på Gran Canaria ble funnet ved 9.50-tiden i dag, skriver nødsentralen på Kanariøyene i en pressemelding.

ANNONSE

Mannen var på stranden sammen med sin kjæreste da han ble dratt ut i havet og forsvant under vannflaten ved 18.20-tiden på fredag, skriver Laprovincia.es.

Dette skjedde angivelig i et område som er kjent for særlig sterke undervannsstrømmer, men på et tidspunkt da havoverflaten var tilsynelatende rolig.

På Las Canteras-stranden i Las Palmas ble en mann som var nær ved å drukne og hadde fått hjertestans gjenopplivet av ambulansepersonell ved 18.20-tiden i går, skriver nøsentralen på Kanariøyene i en pressemelding. Mannens tilstand skal være kritisk.

I Arona på Tenerife ble en 21 år gammel franskmann som fikk problemer under vandring i Roque del Conde-området reddet ned fra fjellet med helikopter på lørdag.

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSER