ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 14. SEPTEMBER 2014
20-åring tatt av tidevannet nordvest på Gran Canaria
Liket av en mann som ble tatt av understrømmer utenfor Agaete på fredag kveld er funnet i morgentimene i dag. Foto: 1-1-2 Canarias

20-åring tatt av tidevannet nordvest på Gran Canaria

Liket av en 20 år gammel mann som ble tatt av tidevannet på fredag ved La Caleta-stranden i Agaete nordvest på Gran Canaria ble funnet ved 9.50-tiden i dag, skriver nødsentralen på Kanariøyene i en pressemelding.

ANNONSE

Mannen var på stranden sammen med sin kjæreste da han ble dratt ut i havet og forsvant under vannflaten ved 18.20-tiden på fredag, skriver Laprovincia.es.

Dette skjedde angivelig i et område som er kjent for særlig sterke undervannsstrømmer, men på et tidspunkt da havoverflaten var tilsynelatende rolig.

På Las Canteras-stranden i Las Palmas ble en mann som var nær ved å drukne og hadde fått hjertestans gjenopplivet av ambulansepersonell ved 18.20-tiden i går, skriver nøsentralen på Kanariøyene i en pressemelding. Mannens tilstand skal være kritisk.

I Arona på Tenerife ble en 21 år gammel franskmann som fikk problemer under vandring i Roque del Conde-området reddet ned fra fjellet med helikopter på lørdag.

ANNONSE

Knut Erik Jensen holder pianokonsert på Lanzarote

13.11.2019 20:00

Den norske pianisten Knut Erik Jensen holder \konsert i Tias på Lanzarote
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE