ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
Noche de San Juan

Sankthans-fering på Gran Canaria

23.06.2020 19:00 - 24.06.2019 06:00

FOLKEFEST: Noche de San Juan

Kanariøyenes feiring av Sankthans / midtsommer, Noche de San Juan, foregår med bål og fest på en rekke strender og i landsbyer rundt omkring på øyene.

På Gran Canaria feires det blant annet på Canteras-stranden i Las Palmas, Playa de Mogan lengst i sørvest, Playa del Inglés, El Pajar, Castillo del Romeral og Cercados de Espino. Følg med på lokale oppslag for å finne festen.

Tusenvis av mennesker strømmer til Canteras-stranden i Las Palmas for å feire Noche de San Juan. Det blir sendt opp fyrkerveri klokken 24 fra seilskolen Real Club Victoria.

På plaza Saulo Torón ved Canteras-stranden blir det folkemusikk og dans fra klokken 23. Det blir også fest og underholdning på Plaza de la Musica ved Alfredo Kraus-auditoriet fra 21 til 24.

På Playa de Mogan starter feiringen klokken 21.30. Det blir levende musikk, opptredener, bålbrenning og fyrverkeri ved midnatt. Festingen pågår inn i de små timer.

Internasjonal soulfestival i San Agustin

26.07.2019 18:00 - 28.07.2019 22:00

MUSIKK: Maspalomas Costa Canaria Soul Festival arrangeres på San Agustin-stranda sør på Gran Canaria. Gratis inngang.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE