ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 15. JUNI 2012
Tomten for temaparken ligger like bak Alcampo, som skimtes til venstre, og Ikeas nye varehus, som er den blå og gule bygningen. Foto: Hugo Ryvik.

Kinesere vil bygge temapark på Gran Canaria

En gruppe kinesiske forretningsmenn ønsker å bygge en temapark like ved det nye Ikea-varehuset som er under bygging på Gran Canaria.

ANNONSE

Kineserne ønsker å plassere temaparken i La Mareta-området i Telde kommune øst på Gran Canaria, like bak kjøpesenteret Alcampo, byggevarevarehuset Leroy Marlin og nye Ikea. Motorvei GC-1 går like forbi området.

Planene omfatter et hotell med 100 rom som skal tilby akupunktur og massasje til britiske og tyske turister, et håndverksenter for asiatiske produkter, et senter hvor du kan lære om asiatisk kultur, et kampsportsenter, et teater med plass til 500 tilskuere, og et anlegg med dekorative kunstige innsjøer

Investeringene vil koste 40 millioner euro, skriver Laprovincia.es.

Tomten som kineserne har sett seg ut er på 41 000 kvadratmeter. Den eies i dag av kommunen, som ser for seg å inngå en kontrakt for bruk av tomten med en varighet på 60 år.

Kommunen skal hittil ha hatt to møter med investorene angående byggeplanene, iføløge kommunens representant, Francisco López.

ANNONSE
ANNONSER