ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny

Politiets smarteste overvåkingsbiler patruljerer Kanariøyene

Det nasjonale politiet setter inn en avansert overvåkingsbil som de kaller iZ på Kanariøyene.

40 fly fra utlandet til Kanariøyene 1. juli

Flygen rivstartade till Kanarieöarna

I går, onsdag 1. juli, var det satt opp 82 internasjonale flyvninger og 318 innenriksflyvninger til og fra Kanariøyene, ifølge data fra lufthavnoperatøren Aemet.

Ni av ti tror det er trygt å feriere på Kanariøyene

CORONA-KRISEN: 92 prosent av turistene anser at det er trygt å gjenoppta feriereiser til Kanariøyene, viser en fersk spørreundersøkelse. Mange vil feriere her i år til tross for pandemien.

Finn prisnivået på boligleie i ny prisoversikt

Den spanske regjeringen lanserte tirsdag en prisoversikt for markedspriser på boligleie som er tilgjengelig for alle på internett. Her kan du finne prisnivået i områder du er interessert i.

ANNONSE
ANNONSE
Advarer om høy temperatur på Gran Canaria

Værinstituttet Aemet har sendt ut et gult farevarsel om temperaturer som kan overstige 35 grader, sterk vind og store bølger på Kanariøyene fra torsdag 2. juli.

Oppdatert varsel fra Aemet kl. 11.12 i dag, onsdag.

Klaus kåret til beste animerte spillefilm på Quirino Awards

Den spanske animasjonsfilmen “Klaus” vant ikke bare en, men to utmerkelser på Quirino Awards, en prisutdeling for iberoamerikansk animasjon.

Antallet corona-smittede båtflyktninger på Fuerteventura har steget til 35

CORONA-KRISEN: Fire til av båtflyktninger som ankom Fuerteventura i en gummibåt fra Afrika 18. juni har testet positivt for covid-19.

Ny innsats for å redde sanddynene i Maspalomas

Øyrådet på Gran Canaria kunngjorde i går fase 2 i innsatsen for å redde sanddynene i Maspalomas, en av øyas største severdigheter.

Tvillinger vant ostekonkurranse på Gran Canaria

Tvillingene Beatriz og Natalia Mayor vant prisen Gran Canarias beste lagrede ost i en offisiell konkurranse arrangert av øyrådet.

ANNONSE
ANNONSER