ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny

Pandemi øker faren for angst og depresjon

CORONA-KRISEN: Universitetet i Las Palmas deltar i en ny, internasjonal studie som viser at pandemi øker risikoen for angst og depresjon, særlig blant kvinner og unge mennesker.

Mandag blir det ekstremt varmt på Gran Canaria

Værinstituttet Aemet har oppjustert temperaturvarselet fra gult til oransje på Gran Canaria i morgen, mandag og på tirsdag, og utvidet gulvarselet til å omfatte Fuerteventura og Lanzarote.

Minimal risiko for at turistene skal corona-smittes av fastboende på Kanariøyene

CORONA-KRISEN: Denne helgen lander flere tusen turister fra utlandet på Kanariøyene, men de løper minimal risiko for å smittes av covid-19 fra de fastboende.

Bande med menneskesmuglere pågrepet på Kanariøyene

Politiet har arrestert 28 medlemmer i en bande som skal ha organisert menneskesmugling i minst 20 småbåter fra Marokko til Kanariøyene.

ANNONSE
ANNONSE
Spania åpner dørene for land utenfor Europa

Spania tar fra 4. juli av imot reisende fra 15 land utenfor EU og Schengen uten krav om karantene. Her er listen over landene.

Pengepresse for falske eurosedler beslaglagt på Gran Canaria

Polisen sprängde sedelförfalskarliga

Politiet har slått til mot pengeforfalskere og beslaglagt en pengepresse for 20- og 50- eurosedler på Gran Canaria.

Konsumprisindeksen påvirket av pandemien

Siden pandemien ble en realitet og de ulike tiltakene ble satt inn, har man sett en stor endring i prisene i ulike sektorer av det spanske konsumentmarkedet.

Kanariøyene vil rammes av flere hetebølger og mer tørke

Det vil ble flere hetebølger og mer tørke på Kanariøyene, fastslår værinstituttet Aemet i en klimarapport som kom i går, torsdag.

Mistenkte brannstiftere arrestert på Gran Canaria

En mann og en kvinne, begge 46 år gamle, er arrestert av politiet på mistanke om å ha forårsaket en brann i et beskyttet  naturområde på Gran Canaria.

ANNONSE
ANNONSER