ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny

Kanariøyene har brutt rødgrensen for norsk karantene

CORONA-KRISEN: Kanariøyene har hatt flere nye smittetilfeller per 100 000 innbyggere de siste to ukene enn karantenegrensen som er satt av norske myndigheter. 

Filmfestivalen i Las Palmas på liste over verdens kuleste

Det amerikanske filmbransjebladet MovieMaker har med filmfestivalen i Las Palmas på årets liste over de 25 kuleste filmfestivalene i verden.

54 prosent færre flyvninger enn normalt i juli

Juli var den første hele måneden etter at Spania gikk inn i den nye normaltilstanden etter corona-restriksjoner, og flytrafikken på Kanariøyene var 54 prosent lavere enn i 2019.

Unges uforsiktighet gir stor smitteøkning – truer med nytt portforbud

Ungas oförsiktighet kan orsaka nytt utegångsförbud

85 nye corona-tilfeller er registrert på Kanariøyene siste døgn. Nesten ni av ti nye tilfeller er mennesker under 30 år som er smittet på fritiden. Helsedepartementet advarer om at det kan bli nytt portforbud.

ANNONSE
ANNONSE
Største smitteøkning siden 31. mars på Kanariøyene

CORONA-KRISEN: Kanariøyene tangerer nesten den norske rødgrensen for karantene. Antallet aktive covid-19-tilfeller har steget med 85 det siste døgnet til 504, viser tall rapportert i dag, tirsdag, av helsedepartementet. 

Kanariske bananer har fått komposterbar etikett

Som det angivelig eneste bananmerket i Spania, har kanariske bananer, Plátano de Canarias, fått en 100 prosent biologisk nedbrytbar etikett.

Cruiseturismen skal gjenåpnes på Kanariøyene i oktober

Etter å ha vært stengt ned siden mars, åpnes myndighetene igjen for cruiseturisme på Kanariøyene fra oktober av.

Lopesan åpner firestjerners hotell i Maspalomas i september

Den kanariske hotellgruppen Lopesan åpner 1. september et firestjerners hotell i Campo Internacional i Maspalomas sør på Gran Canaria.

Nå er det over 400 corona-smittede på Kanariøyene

Nu över 400 corona-smittade på Kanarieöarna

CORONA-KRISEN: Antallet aktive covid-19-tilfeller på Kanariøyene har steget med 45 det siste døgnet til 421 viser tall rapportert i dag, mandag, av helsedepartementet.

ANNONSE
ANNONSER