ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny

Nytt hotellselskap åpner sitt første hotell på Kanariøyene

Det nyetablerte hotellselskapet Canarian Hospitality åpner sitt første hotell på Kanariøyene i november.

Musikkfestivalen Womad kommer tilbake til Las Palmas

Endelig er kulturlivet i ferd med å komme i gang igjen, og i november er et av de største arrangementene tilbake i Las Palmas, nemlig Womad.

Falskt dyrevernsenter og dyremishandling avdekket på Gran Canaria

Politiet har arrestert tre personer, og etterforsker en fjerde person, alle mistenkt for mishandling av dyr på Gran Canaria.

Vulkanen på La Palma spilte kraftig opp i går kveld

VULKANUTBRUDD: Klokken 20.30 på søndag veltet en stor og bred flom lava ut av vulkanen etter at den ble spesielt livlig, med enorme fontener av pyroklastisk materiale og voldsomme drønn.

ANNONSE
ANNONSE
Mann truet barn på fotballbane med kniv

Politiet har arrestert en 28 år gammel mann som uprovosert truet barn som trente på en fotballbane i Las Palmas med kniv.

Nesten 15 000 tok direktefly fra Skandinavia til Kanariøyene i september

I september tok 14 833 mennesker direktefly fra skandinaviske lufthavner til Kanariøyene, 19 477 færre enn i september 2019, før covid-pandemien slo til.

Bygger parkeringsplass ved den sørlige bygrensen i Las Palmas

Las Palmas kommune har tildelt kontrakt for bygging av en parkeringsplass for 300 biler i nærheten av en påbegynt bussentral ved bygrensen i sør.

Starter flyrute mellom Tenerife og New York

United Airlines kunngjør at de skal fly tre ganger i uken direkte mellom New York og Tenerifes sørlige lufthavn fra 9. juni 2022.

Magmaen har sprengt en ny åpning i terrenget på La Palma

VULKANUTBRUDD: Et nytt hull i bakken begynte klokken 19.15 lokal tid i kveld å pøse ut aske og pyroklastisk materiale på sørflanken av i vulkankrateret sør på kanariøya La Palma.

ANNONSE
ANNONSER